SON DAKİKA



Haber > Spor > Tüm oklar Aralık'ı gösteriyor!

Tüm oklar Aralık'ı gösteriyor!

28 Haziran 2015 Pazar - 19:02




TFF seçimleri sonrası 4 yöneticinin istifasıyla sarsılan Trabzonspor’da başkan Hacıosmanoğlu ve diğer yöneticilerin “Görev süremizi tamamlayalım” görü





Trabzonspor’da dananın kuyruğu bu hafta kopacak! TFF seçimleri sonrası yönetimde yaşanan istifalar nedeniyle işlerin karıştığı Bordo-Mavili kulüpte başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve geri kalan ekibi kongreyi tartışacak. Yarın veya salı günü bir araya gelerek bu konuyu enine boyuna masaya yatıracak olan Bordo-Mavililer, yeni bir yol haritası çizecek. Ekibinin bölünmesiyle yara alan Hacıosmanoğlu’nun olayın sıcağı sıcağına ‘Kongreye gidiyoruz’ demesiyle erken seçim tartışmaları gündeme gelmişti. Daha sonra böyle bir kararı yönetimle yapacağı görüşmeden sonra alabileceğine vurgu yapan Hacıosmanoğlu'nun, gönlünde Aralık ayında normal olağan genel kurula kadar göreve devam etmek olduğu öğrenildi. Erken seçim kararı alınması halinde en erken 2 ay sonra kongre yapılacağını dikkate alan yönetim yeni bir kaos oluşmaması adına Aralık ayını göze almış durumda. Bu arada Trabzonspor’da istifa eden yöneticilerin durumlarının da bu hafta yapılacak olan toplantıda masaya yatırılacağı ve geri dönmeleri konusunda baskı yapılacağı belirtiliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap