SON DAKİKA



Haber > Spor > TÜFAD'dan Mandıralı'ya tam destek

TÜFAD'dan Mandıralı'ya tam destek

21 Şubat 2014 Cuma - 09:26




TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban, Hami Mandıralı’nın Trabzonspor teknik direktörlük görevini yapabileceğini söyledi.





TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban, Trabzonspor teknik direktörlük görevinden istifa eden Mustafa Reşit Akçay’ın istifası sonrası bir basın açıklaması yaptı. Balaban, "Trabzonspor teknik direktörlük görevinden istifa ettikten sonra, bir futbol antrenörü olarak ülkemiz futbol tarihinde bir ilki gerçekleştirerek bağlı bulunduğu TÜFAD çatısı altında basın toplantısı yapma duyarlılığını gösteren Mustafa Akçay’a TÜFAD ailesi olarak teşekkür ederiz" dedi. Balaban, "Trabzonspor’da günümüze kadar 15 Trabzonsporlu teknik adam çalışmış olup, takımın kuruluş tarihinden bu güne kadar kazandığı 30 tane kupanın 27 tanesini bu teknik adamlar kazanmıştır" dedi. Trabzonspor’un başında Trabzon futbol tarihinde 275 gol rekoru sahibi Hami Mandıralı olduğuna işaret eden Balaban, şunları söyledi: "Süper Lig’de Okan Buruk, Hamza Hamzaoğlu, Sergen Yalçın, Mehmet Özdilek, Ertuğrul Sağlam, Aykut Kocaman, Rıza Çalımbay, Uğur Tütüneker gibi birçok antrenör çalışıyorsa, Hami Mandıralı ve onun gibi Trabzonsporlu ve Trabzonlular da çalışır. Yabancıda ısrar edilmeye devam edilecekse Trabzon futbolunun geleceği adına bundan sonra bizim de söyleyeceklerimiz var."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap