SON DAKİKA



Haber > Spor > TÜFAD'DAN 50. yıl coşkusu

TÜFAD'DAN 50. yıl coşkusu

19 Ocak 2015 Pazartesi - 11:00




TÜFAD Trabzon Şubesi, kuruluşunun 50. yılı etkinlikleri çerçevesinde Trabzon Ortahisar Belediyesi Varlıbaş konferans salonunda panel ve "Hizmet Onur Ö





Törende Trabzonspor’un şampiyonluklarında yardımcı antrenör olarak görev yapmış, ayrıca Trabzon ve ülkemiz futboluna 50 yıl hizmeti geçen futbol antrenörleri ile önemli isimler yer aldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban, "En az 50 yılını futbola hizmet olarak vermiş olan büyüklerimizle beraber olmaktan onurluyuz. Bugün çok mutlu ve bir o kadar da zorlu bir gün yaşamaktayız. Trabzon futbolunun o şanlı tarihini yazan geçmişimiz olan sizlerle olmak mutluluk verici" dedi. Konuklarının karşısında olmanın verdiği sorumlulukla zor bir gün geçirdiklerini söyleyen Balaban, "Biz sizleri asla unutmadık ve dünya var oldukça unutmayacağımız gibi sevgi ve saygıda kusur etmemek anlayışı içerisinde olacağımızdan emin olabilirsiniz. Çünkü sizler bizim futboldaki dünümüz, bugünümüz ve yarınlarımızsınız" diye konuştu.

Onur ödülü verildi

Törende; TÜFAD Trabzon Şubesi Kurucu Başkanı ve ilk Şube Başkanı Muharram Kemerkaya, eski şube başkanlarından Bilal Çetinkaya ve Selçuk Akçay’ın  yanı sıra, panelist olarak katılan, teknik direktörlerden Celal Genç, Cemalettin Akçay, Ömer Uzun, Selahattin Diyadin, M.Yavuz Şahin ve Türkiye Amatör Futbolcular Federasyonu Başkanı Şerif Kunt ve futbola 50. yılını vermiş Ali Kemal Özcan, Ahmet Armutçuoğlu, Recep Çetinkaya, Edoğdu Diyadin, Ali Nihat Usta, Yusuf Demiral, Bülent Gürsoytırak, Halil İbrahim Alioğlu, Turan Yurdakul, Mahmut Tankutay, Hatay Yurdakul, Köksal Mesci, Şükrü Nural Keskinalemdar, İlyas Akçay, Ömer Derviş Kazancıoğlu, Hasan Basri Yılmaz, Burhan Armutcuoğlu’na “Hizmet Onur Plaketi” verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap