SON DAKİKA



Haber > Spor > TÜFAD ile Trabzon el ele

TÜFAD ile Trabzon el ele

06 Ekim 2014 Pazartesi - 11:52




TÜFAD Başkanı Nurettin Balaban, “Trabzon’daki futbol taban birliklerinin ülke genelinde bir saygınlığı varsa bu, Trabzonspor sayesindendir” dedi.





Trabzon Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD), Kurban Bayramı münasebetiyle Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği’ni ziyaret etti. Hüseyin Avni Aker Stadyumu’ndaki lokalde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde TÜFAD Başkanı Nurettin Balaban, "Yıllardır geleneksel hale getirmiş olduğumuz bayramlaşma törenini Trabzonspor’un bütün şampiyonluklarında ve kupalarında emeği olan böyle bir dernekte yapmaya İlyas Akçay başkanımızla görüşerek karar vermiştik. Trabzon’daki futbol taban birliklerinin ülke genelinde bir saygınlığı varsa bu, Trabzonspor sayesindedir" dedi. Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı İlyas Akçay ise, hiç kimsenin Trabzonspor’u yıpratmaya hakkı olmadığını ifade etti. Akçay, "Üzerine basa basa şunu söylemek istiyorum: Bu memlekette hiç kimse Trabzonspor’a kafa tutamaz. Hiç kimsenin Trabzonspor’un büyüklüğüne karşı konuşma hakkı yoktur. Trabzon’daki bazı sivil toplum örgütleri kendi aralarındaki kısır çekişmeyi Trabzonspor’a yansıtmaya çalışıyor. Buna kimsenin gücü yetmez. Herkesin birlik ve beraberlik olma mecburiyeti vardır. Herkes şunu iyi bilsin ki, hiçbir kulüp dışarıda Trabzon ve Trabzonsporlu kadar değerli değildir" dedi. Bayramlaşma töreninde sıcak sohbet dikkat çekti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap