SON DAKİKA



Haber > Spor > Tribünden indiler ama!...

Tribünden indiler ama!...

27 Ekim 2016 Perşembe - 11:13




Arjantinli sol kanat oyuncusu Luis İbanez ve Azeri santrafor Ramil Seydaev, Çorum Belediyespor karşılaşmasında ilk 11’de oyuna başlayarak, tribünden s





Trabzonspor’un bu sezon başında transfer ettiği ancak en az forma şansı bulan futbolcuları arasında yer alan Arjantinli sol kanat oyuncusu Luis İbanez ve Azeri santrafor Ramil Seydaev, Çorum Belediyespor karşılaşmasında ilk 11’de oyuna başlayarak, tribünden sahaya inmenin mutluluğunu yaşadılar. Ancak iki futbolcu da performanslarıyla beklentilerin çok altında bir görüntü verdiler. Genç santrafor  Ramil Seydaev, Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından Muhammet Demir ve Hyan Yun Suk ile birlikte 3 santrafor olarak görev yaparken, oynadığı pozisyonu yadırgadı.

YİNE TRİBÜNE Mİ DÖNECEKLER?

Azeri oyuncu bir varlık gösteremediği için de ikinci 45 dakikada oyundan alındı, yerini Dame N’doye’ye bıraktı. Luis İbanez ise karşılaşmada 90 dakika forma giydikten sonra, uzatma dakikalarında da sahada kaldı. Fakat hem kendi kanadından çok sayıda atak yapılmasına engel olamadı, hem de etkili hücum bindirmeleri yapamadı ve forvetlere pozisyon hazırlayamadı. Böylece çok önemli bir şansı kaçırmış oldu. Kupa’da forma şansı bulan iki futbolcu da beklentilerin altında kalınca, Süper Lig’de oynanacak olan Çaykur Rizespor karşılaşmasında yine 18 kişilik kadroya girme ihtimallerini zayıflattılar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap