SON DAKİKA



Haber > Spor > Trezeguet'nin Galatasaray ısrarı!

Trezeguet'nin Galatasaray ısrarı!

08 Temmuz 2018 Pazar - 12:15




Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa forması giyen Mısırlı yıldız Trezeguet, tatilini bitirip İstanbul’a geldi. İnter ve Fiorentina’nın tekliflerine sırt





Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz önceki gün basın toplantısında Trezeguet ismini birinci ağızdan doğrulamıştı. Kasımpaşa ile görüştüklerini açıklayan Cengiz, "Beklentimiz takas ve kiralık formülü" demekle yetinmişti.

İşte Trezeguet transferindeki son durum:

1- Galatasaray'la 1.8 milyon Euro'dan 4 yıllık anlaşmaya varan Trezeguet, transferinin hemen bitmesi için tatilini yarıda kesip İstanbul'a geldi.

2- İnter ve Fiorentina'dan resmi teklifler alan Mısırlı oyuncu, "Hayır" yanıtını verdi. Kasımpaşa'da 875 bin Euro kazanan Trezeguet'ye İnter 1 milyon Euro önerdi.

3- Müslüman olan Trezeguet, İstanbul'da yaşamaktan çok mutlu ve Şampiyonlar Ligi'ni de düşünerek tercihini G.Saray'dan yana kullandı. Yakın çevresine "Transfer dönemi bitene kadar G.Saray'ı bekleyeceğim" diyen Trezeguet, 5.9 milyon Euro olan bonservisi için Kasımpaşa'dan indirim bekliyor.


4- Kampa götürülmeyen Tolga Ciğerci ve Tarık Çamdal, takas olarak önerilecek. Kasımpaşa kulübü bu takasa yanaşmazsa son çare olarak bonservis bedelinin uzun vadeli taksitlerle ödenmesi teklif edilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap