SON DAKİKA



Haber > Spor > Transferin gözdesi Yunus

Transferin gözdesi Yunus

16 Ocak 2016 Cumartesi - 18:30




Mainz 05 formasıyla Bundesliga’da büyük yankı uyandıran Yunus Mallı, transferde de adından söz ettirdi. Tuchel’in baskısıyla Borussia Dortmund 18 mily





Bundesliga’da performansıyla büyük alkış toplayan Yunus Mallı için transfer zamanı geldi. Milli takım konusunda Türkiye’yi seçen Yunus için Borussia Dortmund’un teklif hazırlığında olduğu belirtildi. Sarı-siyahlı kulübün, 23 yaşındaki orta saha oyuncusu için tam 18 milyon euroluk teklif yapmaya hazırlandığı ve her an gerçekleşebileceği yazıldı. Devre arasında hücuma dönük orta oyuncularından Hofmann’ı 8 milyon Euro’ya Mönchengladbach’a satan, kiralık oynattığı Adnan Januzaj’ı da Manchester United’a geri gönderen Borussia Dortmund, bu mevkideki eksiğini Yunus Mallı ile kapatmayı planlıyor. Mallı ile Mainz 05’de çalışan Teknik Direktör Thomas Tuchel’in de bu transferi özellikle istediği kaydedildi. Öte yandan, Trabzonspor ve Tottenham’ın da 23 yaşındaki genç yıldız için takipte olduğu bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap