SON DAKİKA



Haber > Spor > Transferde sıkıntı var!

Transferde sıkıntı var!

07 Ocak 2015 Çarşamba - 15:49




İlk yarıyı 7 puanla ligin son sırasında tamamlayan Orduspor’un devre arasında transfer yapması tehlikeye girdi.





PTT 1. Lig'de ilk yarıyı 7 puanla ligin son sırasında tamamlayan Orduspor’un devre arasında transfer yapması tehlikeye girdi. Eski futbolcular Fatih Tekke, Fevzi Elmas, İbrahim Kaş, Ferhat Çökmüş, Hasan Kabze ve Şamil Cinaz'ın alacaklarından dolayı Orduspor’un transfer tahtasının kapalı olduğu ortaya çıktı. Orduspor’un bu futbolculara 5 milyon lira ödeme yapması halinde transfer tahtasının açılacağı bildirildi. En yüksek ödemenin 2 milyon lira ile Fatih Tekke’ye yapılması gerektiği de belirtildi.
Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, futbolcularla görüşmelerin sürdüğünü ve kendilerinden anlayış beklediklerini söyledi. Türkmen, durumu teknik direktör Ziya Doğan’a anlattıklarını ve eldeki kadro ile devam etme kararı aldıklarını belirterek, “Transfer tahtasını açarsak transfer yapacağız. Açamazsak elimizdeki oyuncularla devam edeceğiz. Hocamızla bir sorun yok, devam ediyoruz. Ayrıca başka takımlara kiralık verdiğimiz Murat Torun, Reha Kurt ve Gökhan Merali'yi de geri çağırdık” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap