SON DAKİKA



Haber > Spor > Transfer taarruzu

Transfer taarruzu

09 Temmuz 2015 Perşembe - 01:38




Yabancı transferini Avusturya kampına yetiştirmek isteyen Çaykur Rizespor'un, Hollanda’dan Tjaronn Chery ve İsveç'ten Filip Helender’e talip olduğu ka





ÇAYKUR Rizespor Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz takıma 3 yabancı oyuncu katacaklarını belirterek, “Görüştüğümüz futbolcular var, bunların kendi kulüpleri ile olan bazı sorunlarını çözmelerini bekliyoruz. Önceki sezon devre arasında görüştüğümüz bir oyuncu ile yeniden temasa geçtik ve bu oyuncuyu renklerimize bağlamak istiyoruz” dedi. Transfer  komitesi Başkanı Deniz, takımın forvet hattı, forvet arkası ve stoper mevki olmak üzere 3 oyuncu ile görüşmelerin devam ettiğini, sporcuların kendilerini ağırdan sattığını belirterek, “Stoper mevkiinde oynayacak oyuncu Kuzey Avrupa ülkesinden. Avusturya kampına kadar transferleri gerçekleştirmek için çalışıyoruz” dedi.

Çok iyi transferler yaptıklarını belirten Deniz, açıklamasına şöyle devam etti: “Hocamızın isteği doğrultusunda tüm transferlerimizi gerçekleştirmek üzereyiz. Avusturya kampında yapacağımız hazırlık maçlarında takımımızın genel durumunu daha iyi görme şansını yakalayacağız. Dileğim Süper Lig’e kalitemizi yansıtmak.” Çaykur Rizespor'un Hollanda’dan Tjaronn Chery ve isveç'ten Filip Helender’e talip olduğu seslendirildi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap