SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon'un yeni harikası: Yusuf Yazıcı

Trabzon'un yeni harikası: Yusuf Yazıcı

09 Mayıs 2016 Pazartesi - 07:53




Rizespor karşısında Bordo-Mavili oyuncuların tamamı etkiliydi, ancak biri herkesi büyüledi... 19 yaşındaki Yusuf Yazıcı 2 gol attı, 2 asist yaptı. Maç





Avni Aker’de 20 yıl sonra bir lig maçını 6 farkla kazanan Trabzonspor, tartışmasız sezonun en iyi futbolunu sergiledi. Maça müthiş başlayan Bordo-Mavili takımda oyuncuların hemen hepsi çok iyiydi, ancak biri herkesi büyüledi: Yusuf Yazıcı.

Trabzon altyapısının son harikası olan 1997 doğumlu Yusuf maça ilk 11’de başladı. Teknik direktör Hami Mandıralı’nın 4. kez ligde forma verdiği Yusuf, sağ kanatta oynadı. 11. dakikada perdeyi açan genç futbolcu, Mehmet Ekici ve Muhammet Demir’e asist yaptı.

57. dakikada ise ikinci golünü attı. Hami hocanın kenara almadığı Yusuf Yazıcı performansıyla herkesin yüzünü güldürdü. Maç sonunda protokol tribünündeki Başkan Muharrem Usta, Yusuf’u ayakta alkışladı. Trabzonspor’un patronunun daha sonra çıkışta 19 yaşındaki hücum oyuncusunu özel olarak tebrik ettiği öğrenildi.

Tüm takımlarda oynadı

2 gol 2 asistlik performansıyla maçın adamı olan Yusuf, Trabzonspor’un U16, U17, U18, U19 ve U21 takımlarının hepsinde oynadı. A takıma kadar yükselen ve 2020’ye kadar sözleşme imzalanan 19 yaşındaki futbolcu, U19 formasıyla milli olmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap