SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon'un iştahı kabardı

Trabzon'un iştahı kabardı

18 Kasım 2012 Pazar - 09:06




Zirveyi hedefleyen Bordo-Mavililer, Ordu karşısında hata yapmak istemiyor. Fırtına, Galatasaray’ın puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirmeyi planlıy





ŞİMDİ TAM SIRASI Trabzonspor’da Karadeniz derbisi öncesi tüm yollar galibiyete çıkıyor. Ligde geride kalan maçlarda rakiplerinin puan kaybettiği haftaları iyi değerlendiremeyen Bordo-Mavililer, bu haftayı en iyi şekilde değerlendirmekte kararlı. Zirvedeki Galatasaray’ın K.Karabük’e yenilerek 3 puan kaybetmesini göz önüne alan Karadeniz ekibi, Orduspor karşısında alınacak bir galibiyetle rakiplerine biraz daha yaklaşma fırsatı buldu. HATAYA YER YOK Geride kalan haftalardan ders alan Trabzonspor, bu nedenle Ordu maçını iyi bir fırsat olarak görüyor. Öte yandan Bordo-Mavililer’de Teknik Direktör Şenol Güneş, oyuncularının dikkatini çekerek, “Rakibimiz de bizim gibi zirveyi arzulayan bir ekip. Hata yapma lüksümüz yok. En küçük bir hata pahalıya mal olur. Bu nedenle herkes işini çok iyi yapmalı. Orduspor’u yenip zirveye yelken açmalıyız” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap