SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon'un gururu

Trabzon'un gururu

12 Mayıs 2015 Salı - 10:43








Müthiş Trabzon sevdalısı. Müthiş Trabzonsporlu. Kalplere müthiş bir dokunuşu var. Göz göze iletişimi ise sevdalara, aşklara romanlar yazılacak cinsten. Pazar günü Trabzon'da Volkan Konak rüzgarı esti. Hem de ne rüzgar! Karadenizli sanatçı nerede sahne alırsa alsın, dinleyenlerine, sevenlerine mutlaka Trabzon'u, Maçka'yı solo konser verir gibi anlatır. Maçka'nın, Trabzon'un kendisi ve Türkiye için ne kadar önemli olduğunu anlatırken adeta kendinden geçer.

Kim ne derse desin Volkan Konak Trabzon ve Trabzonspor için önemli bir değer. Aynı zamanda hepimiz için de çok kıymetli. Trabzon ve Trabzonspor 'Kuzeyin Oğlu'ndan mutlaka faydalanmalı. Unutmayınız ki Volkan Konak Türkiye'de ve yurt dışında hepimizin sesidir. İyi ki varsın Volkan Konak!

Ateş ve su

Can havliyle puana muhtaç iki takım... Karadeniz'in hırçın iki ekibini buluşturan ve dostluğun cepte olduğu bir maçın kora kor geçmesi bekleniyordu. Nitekim iki takım da tüm güçlerini tartıya çıkardı.

Ev sahibi Rizespor kazanıp korku tünelinden çıkma, konuk Trabzonspor ise alacağı galibiyetle Avrupa hedefine bir adım daha yaklaşma düşüncesindeydi. Hikayenin adı 'Bir Karadeniz Derbisi' idi. Maç öncesi Karaman rakip takımın etkili silahlarını durdurmanın çarelerini arıyordu. Cardozo, Mehmet, gizli golcü Medjani, Özer ve diğerleri...


Karşılaşmada top iki takım kalesinde gitti geldi. Trabzonspor zaman zaman ağırlığını hissettirdi. Rize canhıraş şekilde rakip kaleye bindirdi. Ama her atağı kısırdöngüyle sonuçlandı. Maçtan önce 'geçmiş defterleri' açanlar oldu. Yıllar önce Trabzonspor'un Rize'yi küme düşürdüğü efsanesi dilden dile dolaşıp bu maçla özdeşleştirildi. İki takım arasında 'limoni' bir atmosfer yaratmaya çalışanlar oldu.

Futbolun 'dostluk, kardeşlik' olduğu bir an belleklerden silinerek... Bu tür kof sözleri kulak arkası eden iki dost takımın puan mücadelesi konuk ekibin lehine sonuçlandı. Atılan iki gol Trabzonspor'u zafere taşıdı. Kaybettiği üç puan Rizespor'u ateşe atarken, Trabzonspor elde ettiği galibiyetle bordo-mavili yüreklere su serpti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap