SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon'un gözü kara

Trabzon'un gözü kara

04 Kasım 2015 Çarşamba - 07:06




Trabzonspor’da Başakşehir maçı öncesi tüm planlar galibiyet üzerine yapılırken, teknik patron Şota zorlu maçın 11’ini belirlemek üzere.





Spor Toto Süper Lig’in 11’nci haftasında deplasmanda Başakşehir’e konuk olacak olan Trabzonspor’da tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Son haftalarda özellikle hakem hataları nedeniyle puanlar kaybeden Bordo-Mavililer, deplasmanda alacağı galibiyetle moral bulmayı hedeflerken, Teknik Direktör Şota Arveladze, kritik maçın muhtemel 11’i üzerinde çalışmaya başladı. Şota’nın son Gaziantep maçı kadrosundan en az 4 değişikliğe gitmesi bekleniyor. Şota, dün antrenmanda yapılan çift kalede sakatlıktan yeni çıkan M’bia’yı yedek takımda görevlendirirken, as kadroda şu 11’i denedi; Onur, Cavanda, Douglas, Aykut, Alper, Medjani, Okay, Erkan, Mehmet, Özer ve Cardozo. Uzun zaman sonra Onur’u muhtemel 11’in kalesinde deneyen Gürcü teknik adam, aralarında soğuk rüzgarlar esen Mehmet Ekici ile de antrenman süresinde bol bol konuştu. Şota, gurbetçi oyuncudan daha çok şut çekmesini istedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap