SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon'un bahtı kara

Trabzon'un bahtı kara

08 Kasım 2015 Pazar - 10:58




Hakem hatalarını protesto için ısınmaya siyah tişörtle çıkan bordomavililer, kara bulutları yine dağıtamadı. Onur'un uzaklaştırmak istediği top Yalçın





Bordo-Mavili takım yine galibiyet alamadı... Süper Lig'de kabus gibi bir sezon geçiren Trabzonspor, Başakşehir deplasmanından da eli boş döndü: 0-1. Son olarak geçtiğimiz hafta iki penaltısının verilmediği maçta Gaziantepspor'la 2-2 berabere kalan bordo-mavili takımın ligdeki talihsizliği dün de devam etti.

Boş kaleye atamadı!..

Maçın henüz 4. dakikasında kaleci Onur Kıvrak'ın uzaklaştırmak istediği top Yalçın Ayhan'a çarparak Trabzonspor ağlarına gitti. 88'de Cardozo topu boş kaleye atamadı. Paraguaylı 90+3'te kazanılan penaltıyı ise auta yolladı. Fırtına'da kaybedilen 3 puanın yanı sıra Mbia da kafa travması geçirdi.

Tek tek ellerini sıktı ama...

Bordo-mavili futbolcular, hakem hataları ve PFDK'nın yönetime verdiği cezaları protesto için ısınmaya siyah tişörtlerle çıktı. İbrahim Hacıosmanoğlu ile Süleyman Hurma, otelden oyuncuları tek tek ellerini sıkarak stada uğurladı ama bu moral de puan almaya yetmedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap