SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon'u mutlu eder!

Trabzon'u mutlu eder!

25 Haziran 2017 Pazar - 10:15




Kaliteli bir golcüyü kadrosuna dahil etmek için yoğun bir şekilde mesai harcayan Bordo-Mavililer Lille’de forma giyen Eder’i gündemine altı. Yönetim F





Trabzonspor forvet transferinde önemli bir oyuncuya kanca attı. Bir çok golcüyle dirsek temasına geçen ancak istediğini elde edemeyen Bordo-Mavililer bu kez aradığı forveti Fransa liginde buldu. 2016 yılında Portekiz Milli takımını uzatmada attığı golle Avrupa Şampiyonluğuna taşıyan Eder’i gündemi alan Trabzonspor kurmayları 29 yaşındaki golcüyü kiralık olarak kadrosuna dahil etmenin planlarını yapıyor. 2020 yılına kadar Fransız kulübü ile sözleşmesi bulunan Eder’i gelecek sezon Trabzonspor formasını giydirmek için yönetim seferberlik ilan etmiş durumda. Geçtiğimiz sezon Lille’de 31 maçta forma giyen yetenekli futbolcu 6 gol atarken 5 asist yaptı. Beklenen performansı sergileyemeyen Eder’i Lille kiralık olarak göndermeyi kafasına koyduğu öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap