SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'un yeni stadı kar tutmuyor!

Trabzonspor'un yeni stadı kar tutmuyor!

17 Şubat 2017 Cuma - 12:54




Yoğun kar yağışı nedneiyle Trabzon'da amatör maçlar ertelenirken Bordo-mavili ekibin yeni stadı Medical Park Arena'nın zemini etkilenmedi.





Gaziantepspor karşılaşması öncesinde tr,bün kapatma cezası alan Trabzonspor'un cezasına itirazı reddedilirken, Bordo-mavililer yaklaşık 11 bin taraftarından yoksun bir şekilde Alanyaspor maçına çıkacak.

Bu konuyu sorun etmeyen ve bilet fiyatlarını en düşük olarak 20 TL belirleyen Trabzonspor, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla tüm şehri hafta başında oynanacak maça davet etti.

SOĞUK HAVAYA RAĞMEN DOLACAK

Amatör maçlar şehirde çok uzun süredir devam eden kar yağışı nedeniyle iptal edilirken, Bordo-mavililerin yeni yapılan Medical Park Arena'nın zemini bu durumdan hiç etkilenmedi. Alttan ısıtma sistemi ve özel korumaı olan stadın, soğuk havaya karşın dolması bekleniyor. Yaklaşık 25 bin Trabzonspor taraftarının takımlarını desteklemesi bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap