SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'un yakasını bırak

Trabzonspor'un yakasını bırak

04 Ocak 2017 Çarşamba - 12:54




Taraftarlar Birliği Başkanı Söğüt’ten Trabzonspor yöneticisi Aydın’a çağrı.





Söğüt, “Nevzat Aydın başka işlerle uğraşacağına transfer çöplüğüne çevirdiği Bordo-Mavili kulüpten istifa etmesini bekliyoruz” diye konuştu.

İstanbul’da yaşanan terör saldırısı sonrasında Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın sosyal medya hesabından "Memlekette terör cirit atıyor. Göstermelik de olsa bir yetkili istifa etmez mi arkadaş." şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu. 

Bordo-Mavili taraftarların uzun süredir tepki gösterdiği Aydın'ın bu paylaşımı da yoğun eleştiri yağmuruna tutulurken bir sert tepkide Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt’ten geldi. Aydın’ın istifa etmesini dile getiren Söğüt şu ifadelere yer verdi: “Trabzonspor’da sezon başında yapılan transferde Aydın’ın parmağının olduğunu bilmeyen yoktur. Futbolun F’sinden anlamayan Aydın yaptığı transferlerle Bordo-Mavili kulübü milyon dolarlık zarara uğratmıştır. Aydın transfer komitesi görevinden istifa etmekle kendini kurtaramaz. Takımı uğrattığı zararı ödeyerek Trabzonspor’un  yakasından düşmesi gerekir.

Zaten Aydın’ın camiaya ve BordoMavili kulübün mevcut başkanına yaptığı saygısızlıklar sayılmakla bitmez. O koltuğu biran önce bırakmalı.” “Güneydoğu’da sokağa çıkmayı cesaret edemediği il ve ilçelerde vatandaşlarla kucaklaşan, 24 saat bütün ülkeyi karış karış gezen bir İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu var. Sayın bakanımıza sahip çıkmak, her koşulda yanında olmamız gerek. Trabzonlu bakanımız ülkemiz üzerinde hain hesap içerisinde olanlara karşı dik duruşunu sergiliyor. Bize yakışan onu bu mücadelesinde yalnız bırakmamaktır. 15 Temmuz’da hainlerin Türkiye’yi karanlığa sürüklemeye çalışanların çirkin yüzü zaten ortaya çıktı. Bu şerefsizlere karşı birlik olma zamanıdır.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap