SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor’un rakibi sizlersiniz

Trabzonspor’un rakibi sizlersiniz

27 Ağustos 2017 Pazar - 09:29








Acı bir reçete daha! Göztepe yönetimi ne yaptı? Takım kurdu. Kendi portföyüne göre aradı, araştırdı, buldu, monte etti.

Bizim yönetim ne yaptı? Bandomızıka takımı kurdu. Buna da razıyız da enstrümanları çalanlara orkestra şefi Ersun Yanal’ın katkısı ne? Sıfır.

Dünkü maça bakıldığında sahanın her yerinde futbol adına sunum yapan Göztepe idi.

Trabzonspor’a gelince, bunca pas hatası, bunca vurdumduymazlık, belki de gücümüz bu, biz farkında değiliz. O zaman orada kalın sayın yöneticiler. Sayın Ersun Yanal, İzmir havası size iyi geldi.

Dünkü maçın Trabzonspor adına söylenecek tek olgusu Kucka’nın attığı goldü. Başka söylenecek hiçbir şey yoktu. Şimdi sormak isterim Ersun Yanal’a: Yıllardır Trabzonspor gibi takımın başında tam yetkili olarak bulunuyorsun. Üstüne üstlük yönetim kurulu da senin karşında önünü ilikliyor. Eğer Trabzonspor’u seviyorsan bir kere olsun kendi gerçeklerinle yüzleşmelisin.


Trabzon basınına demeç ver demiyorum. Çünkü telefonlara bile çıkmıyorsun. Lüzum görmüyorsun. Tasarrufuna söz söyleme hakkına sahip değiliz. Ricamızdır bu maçı Şansal ağabeyine analiz etmen, anlatman yerinde olur.

Ne bir oyun düzeni, ne bir takım birlikteliği, ne de oyun anlayışı içerisinde senin yönettiğin takım motive olamamışsa geriye ne kalır? İzmir Marşı kalır. Onu da Göztepe bize dinletti. Tek kazanımımız da buydu galiba!

Tekrar ediyorum, bana sorarsanız yönetimle beraber kalın İzmir’de.

Diğer takımlar gibi Göztepe de kısa süre içerisinde böyle bir kadroyu kurarken sizler ne iş yapardınız? Yönetime de gelince, bırakın kardeşim bu işleri! Onu alacağız, bunu aldık, şunu alıyoruz… Bırakın kimseyi almayın. 800 trilyona vurdurduğunuz borcu bari dahi yukarı çıkartmayın.

Dünlerin toplamı bugünler değil midir? Ne şampiyonluğu? The End! Film başlamadan bitti. Bakın aleminize! Nasılsa her soruya cevap buluyorsunuz. Trabzonspor’un geçmişini, mazisini bilmekten ve araştırmaktan bu kadar aciz kalan bir başka yönetim daha gösterebilir misiniz? Anlaşılan şu ki, olmaz kardeşim, sizinle bu iş olmaz. Onun içindir ki Trabzonspor’un en büyük rakibi mevcut yönetim ve de Ersun Yanal’dır. Sonucu da sporseverlerdedir.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap