SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor’un parlayan yıldızı

Trabzonspor’un parlayan yıldızı

09 Eylül 2015 Çarşamba - 10:29




Bordo-Mavililer’in yetenekli oyuncusu Yusuf Erdoğan, değerini 5 sezonda tam 65 kat arttırmayı başardı Bordo-Mavililer’in yetenekli oyuncusu Yusuf Erdo





Trabzonspor’un genç oyuncusu Yusuf Erdoğan, değerine değer katmaya devam ediyor. 2011 yılında 100 bin Euro karşılığında Araklıspor’dan 1461 Trabzon’a transfer edilen Yusuf, iki yıl bu takımda başarılı bir performans ortaya koyduktan sonra, 2013’te Trabzonspor’a transfer olarak değerini bir anda 1 milyon Euro’ya yükseltti. İlk yılında Bordo-Mavili takımda bulduğu forma şansını iyi kullanan Yusuf, artık her takımın kadrosunda görmek isteyeceği bir oyuncu konumuna ulaştı. 2014’de değeri 2 milyon Euro’yu aşan Yusuf, bu sezona da süper bir giriş yaptı. Şota Arveladze ile iyi bir hava yakalayan Yusuf A Milli takıma davet edilirken, son yapılan araştırmada piyasa değerinin 6.5 milyon Euro olduğu belirtildi. 5 sezonda değerini tam 65 kat arttıran Yusuf, sezon başı birçok Avrupa devinin de transfer gündeminde yer almıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap