SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor’un kader virajı

Trabzonspor’un kader virajı

12 Ekim 2016 Çarşamba - 10:52




Milli takım arasının dönüşünde Trabzonspor’u çok kritik bir viraj bekliyor... Bordo-Mavililer’in üst üste oynayacağı 4 karşılaşma adeta erken final ni





Milli takım arasının dönüşünde Trabzonspor’u çok kritik bir viraj bekliyor... Bordo-Mavililer’in üst üste oynayacağı 4 karşılaşma adeta erken final niteliğinde olacak. İlk 6 haftada2 galibiyet 4 yenilgiyle büyük sıkıntı yaşayan, sadece 3 gol bularak en az skor üreten takımlardan biri olan Fırtına, bu seride yeniden doğuş arayacak. Bu hafta sonunda Avni Aker’deki Akhisar maçında Bordo-Mavililer’in hocası Ersun Yanal, saha kenarında olmayacak, son taktikleri tesislerde verecek. Bu 90 dakikanın ardından Bordo-Mavililer, İstanbul’da ligin formda takımı, 6 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Galatasaray’a misafir olacak. Yanal ve öğrencilerinin sonraki adresi ise Rize... Karadeniz derbisinde 3 puan arayacak Trabzonspor, en zorlu sınavlarından birini ise 10. haftada yine İstanbul’da Beşiktaş’a karşı verecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap