SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'un 45. yılı kutlandı

Trabzonspor'un 45. yılı kutlandı

02 Ağustos 2012 Perşembe - 13:42




Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Türk futboluna getirdiği farklı kimliklerle, Anadolu’nun sesi olan Trabzonspor’un ilelebet bu başarı bayrağını zir





Trabzonspor'un 45. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Yüzüncü Yıl Parkı'nda bulunan Tranzonspor Anıtı’na çelenk koyuldu. Daha sonra kutlamalara Trabzon Valiliği önünde bulanan Atatürk Anıtına çelenk sunmayla devam edildi. Anma törenine Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, Eski Divan Başkanı Nizamettin Algan, yönetim kurulu üyeleri, kurulların başkan ve yöneticileri, 1461 Trabzon Başkanı Suat Şen katıldı. Ramazan ayı olması ve sabahın erken saatlerinde başlayan kutlamalar ise sönük başladı. Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni sırasında yaptığı konuşmada, Bordo-mavili kulübün en büyük gurur kaynağının Türkiye'nin ve Dünyanın her tarafına yayılmış taraftarlar olduğunu belirterek, "Köklü bir futbol geleneğinin üzerine inşa edilen kulübümüz, bugün kentimizin ve dünyanın her köşesindeki Trabzonsporluların en büyük gurur kaynağıdır. Trabzonspor elbette sadece Trabzonsporluların takımı değildir. Bugün ülkemizin birçok yöresinde Trabzonlu olmasa da Bordo-mavili renklere gönül vermiş milyonlarca taraftarımız yaşamaktadır. Hepinizin bildiği gibi 2 Ağustos 1967 tarihinde kurulan ve kuruluşundan kısa bir süre sonra elde ettiği emsalsiz başarılarla Türk futbolunun büyükleri arasında adını yazdıran kulübümüzün bugünlere gelmesinde şu anda aramızda yer alan değerli şahsiyetlerle birlikte çok sayıda kişinin emeği bulunmaktadır" dedi. Şakar, kuruluş yıldönümünde kulübün emektarlarına teşekkür ederek, "Aramızdan ayrılanları rahmetle anıyoruz. Türk futboluna getirdiği farklı kimlikler Anadolu’nun sesi olan büyük Trabzonspor’umuz ilelebet bu başarı bayrağını zirvede dalgalandırmaya devam edecektir. Bu vesile ile kulübümüzün kuruluş yıldönümünü kutluyor, yeni sezonun hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu. Trabzonspor'un 45. Kuruluşu Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Merkezi'nde bordo-mavili kulübe hizmet etmiş kişileri anma töreni ardından bu akşam bir iftar yemeği verilecek. İftar yemeğinin ardından taraftarların organize ettiği havai fişek gösterisi yapılacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap