SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'u takibe aldı!

Trabzonspor'u takibe aldı!

28 Haziran 2015 Pazar - 12:58




Trabzonspor'un transfer listesinde olduğu kaydedilen Milan'ın dünyaca ünlü yıldızı Mexes, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir gelişmeye imza attı





Mexes artık Trabzonspor'u takip ediyor. Trabzonspor'un transfer listesinde olduğu kaydedilen Milan'ın dünyaca ünlü yıldızı Mexes, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir gelişmeye imza attı. Fransız Yıldız Mexes, Trabzonspor'un  resmi instagram hesabını takibe aldı.  Mexes'in Trabzonspor'un hesabını takibe alması ise transfer iddialarına güçlendirdi. Bordo-Mavililerle ilgili yapılan transfer haberlerinde, Mexes'e hem imza parası hem de şampiyonluk primini içeren kontratlar önerdiği iddia edilmiş ve oyuncunun da düşünmek için zaman istediği kaydedildi.  Daha önce Auxerre, Roma ve Milan formaları giyen Mexes, kırmızı siyahla geçen sezon 20 maça çıkmıştı. Mexes, stoper mevkiinde görev alıyor.  Ancak konuyla ilgili edilen bilgiye göre Trabzonspor'un Mexes, istediği şartları kabul etmediği kaydediliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap