SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor’u kim yönetiyor?

Trabzonspor’u kim yönetiyor?

04 Ekim 2016 Salı - 10:30








Değerli Trabzonsporlular, Mevcut yönetim, Hacıosmanoğlu’nun ve hatta Sadri Şener döneminin borçlarını ödüyor doğrudur. Ancak bu durum hiç kimsenin başarısızlığına mazeret olamaz. 32 yıldır şampiyonluk bekleyen bir şehre seni şampiyon yapacağım dedikten sonra “sabır” kelimesini telaffuz etmek camiada büyük infiallere yol açar. Trabzonspor, bu haftaki deplasmanda 4-0 gibi farklı bir yenilgi aldı. Konya maçında yaralarımızı sardık derken gemi yine su aldı. Genç kardeşimiz Yusuf’un mucize golüyle hayata döndük, çıkışa geçiyoruz dedik şimdi yine ideal on birimizi arıyoruz. Onazi, Castillo ve Yusuf Erdoğan’ı yedek soyunduran bir teknik heyet nasıl galibiyet alacak?

“Trabzonspor’un en büyük sorunu nedir?” diye sorsanız herkes “gol atamıyor” diye yanıtlar. Atamadığın gibi defans oyuncuların da tatile çıkmış! Karabük maçında Traore ve Yatabare, bizim ceza sahası içinde pas yapacak rahatlıkla kalenin içine giriyor. Bu takım saha içinde birbiriyle hiç mi konuşmuyor? Kaleci Onur arkadaşlarına nerede duracağını hiç mi söylemiyor? Trabzonspor kulübünde şu an futbolu bilen adam yok ve yönetim zafiyeti var. Kulüp içindeki bazı gruplar kaybedilen her maç sonrası seçim kulisleri yapıyor. Muharrem Usta’nın samimiyetine inanıyorum çünkü mali anlamda temaslar kurmaya çalışıyor. Ne var ki futbol konusunda danışmanları kimse yanlış akıl veriyor. Ersun Yanal da eski Ersun Hoca’dan çok uzaklarda.

Trabzonspor’da futbola dair her şey konuşuluyor ama yeşil sahada ne yapılmalı bunun açıklamasını yapan yok. Şenol Güneş zamanında ColmanSelçuk ikilisi ile oyun kuran Trabzonspor 6 haftadır ortasahaya top dağıtan bir adam arıyor. Demek ki bu takım Macaristan’da boşuna kamp yaptı. Takımın tek artısı kondisyon olarak koşan, genç bir takım var. Koşuyor, koşuyor ama gol atamıyor. Savunma geriye dönemiyor. Scout ekibinin bulduğu oyuncuların yaş ortalaması neredeyse 32! Altyapı gölge yöneticilerin talimatıyla tasfiye ediliyor. Trabzon gittikçe özünden uzaklaşıyor. FIFA’nın sitesinde geleceğin Messi’si olarak tanıtılan Trabzonlu Abdülkadir Ömür nerede? Turnuvalarda yıldız oyuncu seçilen Ahmet Sarı nerede? Yusuf Erdoğan neden yedek? Kim ne derse desin saha sonuçları düzelmedikçe sabır isteyemezsiniz. Akıllarda hep bir soru işareti var. Katarlılar gelip gidiyor, projeler futboldan çok yatırımlara, inşaatlara ilişkin yoksa Trabzonspor yeni yılda yeni bir başkana mı teslim edilecek? Hazırlık bu yüzden mi?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap