SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'dan yaralanan şoföre ziyaret

Trabzonspor'dan yaralanan şoföre ziyaret

05 Nisan 2015 Pazar - 16:28




Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran'ı





Bordo-Mavili yönetimden saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran'a ziyaret... 

Aynı zamanda görev yaptığı Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne gelen Prof. Dr. Aslan, yoğun bakım servisinde tedavi gören Kıran'ın durumuyla ilgili bilgi aldı. Aslan, hastane çıkışında yaptığı açıklamada, Kıran'ı ziyaret ettiklerini belirterek,  "Dün gece kulak burun boğazcı arkadaşlarımız birkaç metal cisim çıkarttılar. Küçük bir operasyon oldu, büyük bir operasyon değil. Cihaza bağlı olarak, solunum aygıtına bağlı olarak uyutuluyordu. Şu an itibariyle genel durumu iyi görünüyor. Zaman zaman gözlerini açıyor, konuşunca iletişim kurabiliyor. Kısa zamanda cihazdan ayrılmasını bekliyoruz. Ondan sonra inşallah daha iyi olacak" diye konuştu.

Kıran'da saldırıyla ilgili kalıcı bir sorun olacağını düşünmediklerini ifade eden Aslan, "Tehlikeli bir durum yok gözüküyor. Yine de ilgili arkadaşlar tam uyandıktan sonra yapılacaklara karar verecekler" dedi. Aslan, yapılan saldırının Trabzonspor ile ilişkili olmadığını vurgulayarak, "Dün akşamdan bu yana yaptığımız açıklamalarda bu olayın Trabzonspor ile ilişkisinin olmadığını düşündüğümüzü söylüyoruz. Güvenlik güçlerimiz, istihbaratımız bunları araştırıyor. Sonuçta suçlular, bulunduğu zaman daha net ortaya çıkacaktır. Şu anda bizim yorum yapmamız çok mümkün değil" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap