SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'dan neden ayrıldığını anlattı

Trabzonspor'dan neden ayrıldığını anlattı

22 Haziran 2015 Pazartesi - 17:09




Trabzonspor'dan geçen sezon Suudi Arabistan'ın Al Nasr Riyad takımına transfer olan ve burada gösterdiği performansla Arapların en beğendiği orta saha





Adrian'dan Trabzonspor açıklaması. Suudi Arabistan Liginde Al Nasr ile Şampiyon olan Adrian, arada ki farkları da açıkladı. Adrian'ın Suudi Liginin Türk Ligine göre daha zayıf olduğunu ifade ederken, "Bu lig Türk ligine göre kesinlikle daha zayıf"  dedi.  Kendisine geliştirmeye devam ettiği kaydeden Adrian, "Elimden geleni yapıyorum, ama şuan da kendimi geliştirdim mi bilmiyorum. 29 yaşındayım. Bu yaz benim ekibim iki yabancıyı bırakacak. Ancak ben kalıyorum. Suudi Arabistan'da ikinci yılım olacak." dedi. 

Al Nasr'da sıkıntısı olup olmadığı sorusuna ise Adrian, "İki yıl daha sözleşmem var. Bunu doldurmak istiyorum. Ama ben orada mutluyum. Polonya'ya dönüş için ise şuan da hiç sanmıyorum" diye konuştu.  Trabzonspor'dan neden ayrıldığı ile ilgili soruya ise Adrian, "Trabzon'da mali sıkıntılar yaşanıyordu. Trabzonspor'da devam edebilirdim. Ancak Al-Nasr'a transferim bir anda hızlı oldu. Bir iki telefon.. Bir hafta geçti ve yeni kulübe imzayı attım" diye konuştu. Adrian, "Ben şuan da gerçekten iyi hissediyorum" dedi.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap