SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'dan Hekimoğlu Trabzon'a anlamlı jest!

Trabzonspor'dan Hekimoğlu Trabzon'a anlamlı jest!

21 Mayıs 2021 Cuma - 18:58




TFF 2. Lig Beyaz Grup Play-Off yarı final mücadelesinde Kocaelispor ile Hekimoğlu Trabzon arasında oynanan karşılaşma 0-0 sona erdi.





TFF 2. Lig Beyaz Grup Play-Off yarı final mücadelesinde deplasmanda Kocaelispor karşısında avantajlı bir skor ile dönen Hekimoğlu Trabzon final umutlarını güçlü bir şekilde Trabzon'a bıraktı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da Kocaelispor ile Hekimoğlu Trabzon arasında oynanan karşılaşmayı tribünden takip ederek Trabzon ekibini yalnız bırakmadı.

TRABZONSPOR'DAN ANLAMLI JEST...

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan'dan Trabzon temsilcisine anlamlı bir jest geldi.

Hekimoğlu Trabzon'un deplasman masraflarını karşılayan ikiliye Hekimoğlu Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu'ndan teşekkür gecikmedi.

Hekimoğlu Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu yaptığı açıklamada ‘’Play-Off Kocaelispor deplasmanda bizi yalnız bırakmayan değerli Trabzonspor Başkanımız Ahmet Ağaoğlu’na ve bu sezon 2.kez deplasman masraflarımızı karşılayan Trabzonspor Başkan Yardımcısı değerli dostum Ertuğrul Doğan’a şükranlarımı sunuyorum’’ ifadelerini kullandı.

RÖVANŞ NE ZAMAN?


Hekimoğlu Trabzon'un Kocaelispor'u konuk edeceği karşılaşma  24 Mayıs'ta saat 16.00'da başlayacak ve Trabzon'da oynanacak.

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap