SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'dan CHP'yeTepki

Trabzonspor'dan CHP'yeTepki

11 Mayıs 2012 Cuma - 17:20




Trabzonspor Kulübü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Aziz Yıldırım'a haksızlık yapıldı" şeklindeki açıklamaları üzerine bir açıklama yaptı.





Bordo-mavili kulübün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu futbolda devam eden şike davasıyla ilgili yorumda bulunmuş ve haksızlık yapıldığını öne sürmüştür. Elbette her vatandaş gibi Sayın Kılıçdaroğlu da bir takım tutabilir. Ancak devam eden bir dava süreciyle ilgili Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı konumundaki bir kişinin daha dikkatli konuşması ve yönlendirici olmaktan kaçınması gerekmektedir. Sayın Kılıçdaroğlu belki taraftarı bulunduğu camiaya mesaj verip hoş görünmek istemiş olabilir. Fakat unutulmaması gereken konu Türkiye'de 4 milyon Trabzonsporlu'nun yaşadığıdır. Bu nedenle özellikle sorumluluk makamında bulunan kişiler son derece hassasiyet taşıyan davayla ilgili beyanlarda bulunurken dikkatli davranmalı, yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemelidirler" denildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap