SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'dan aranma tepkisi

Trabzonspor'dan aranma tepkisi

09 Kasım 2015 Pazartesi - 16:41




Trabzonspor Kulübü, Medipol Başakşehir maçı için stadyuma gelen taraftarların aranma şekline tepki gösterdi.





Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada,  taraftarlara maç öncesinde ayakkabıları çıkartılarak üst araması yapıldığı ve  bunun tasvip edilemeyeceği belirtildi. Trabzonspor taraftarlarının tribünlere bıçakla ya da silahla  girmeyeceğinin vurgulandığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

 "Takımımızın Medipol Başaşakşehir ile oynadığı karşılaşmayı izlemeye  gelen taraftarlarımız stadyuma alınırken futbol sahalarında bir ilk gerçekleşmiş  ve taraftarlarımız daha önce örneğine rastlanmamış bir uygulamayla ayakkabıları  çıkartılmak suretiyle tepeden tırnağa aranmıştır. Taraftarlarımıza yönelik bu  aşağılayıcı tavrı tasvip etmediğimizi ve şiddetle kınadığımızı belirtmek isteriz.  Türkiye'de X-Ray cihazlarıyla donatılması gereken stadyumlarda neler yaşandığını  unutmuş değiliz. Trabzonspor taraftarı tribünlere bıçakla ve silahla girmez,  protestosunu demokratik ölçülerde yapar. Türk futbol tarihinde yaşanan bu ilk  uygulamanın bundan sonra başka stadyumlarda da uygulanıp uygulanmayacağının  takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap