SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'da Seçim öncesi birlik çağrısı

Trabzonspor'da Seçim öncesi birlik çağrısı

11 Kasım 2015 Çarşamba - 12:36




Seçimli kongresi öncesi Trabzonspor Divan Kurulu basın toplantısı düzenledi.





Trabzonspor Divan Kurulu düzenlediği basın toplantısıyla olağan genel kurul öncesi başkan adaylarını ve camiaya birlik ve beraberliğe davet etti. 13 Kasım 2015 tarihinde Divan Kurulu’nun yapacağı toplantıya davette bulunan Sürmen, “Tüzüğümüzün 52/B maddesini kurulumuza yüklediği, "Genel Kurul toplantıları ve seçimlerin kulübün onuruna yakışır şekilde gerçekleşmesi için gerekli önlemleri alır, uygulanmak üzere ilgili kurulları toplantıya çağırır" ifadelerine yer verdi.

 SÜRMEN’DEN TÜM CAMİAYA ÖNEMLİ ÇAĞRI

 Daha önce yapılan toplantılarda Trabzonspor yönetim kurulunun yer almamasını eleştiren Sürmen, “Görev ve yetkisinin içerisinde Trabzonspor'umuzun 5-6 Aralık 2015 günlerinde yapılacak olan seçimli olağan genel kurulu öncesi, adaylar, mevcut yönetim ve kurullar ile eski başkanlar, eski asbaşkanlar ve de eski divan başkanlık kurulu başkanlarıyla istişarelerimizi devam ettirmekteyiz. 24 Ekim 2015 tarihinde yapılan 36. Divan olağan Genel Kurulunun hemen akabinde, 28 Ekim 2015 tarihinde mevcut yönetim, kurullar, eski başkanlar, eski asbaşkanlar ve eski divan başkanlık kurulu başkanlarıyla toplantı yapılmış ise de özellikle bu toplantıya arzu edilen düzeyde katilim sağlanamamıştır” dedi.

 BEYANLARIMIZ ÇARPTIRILMAMALI

Sürmen basında yer alan açıklamalara mana yüklenmesine anlam vermediğini söyleyerek, “Çalışmalarımız bazı basın yayın organlarında farklı yorumlanmaktaysa da, tüzükten alınan bu yetkiye bizim beyanlarımız dışında mana yüklemek, kongre sürecine katkı sağlamayacağı gibi, gerçeği de yansıtmamaktadır” şeklinde konuştu. SORUNLARDAN KAYGI DUYUYORUZ Trabzonspor’da sorunların birlik ve beraberlik içerisinde çözüleceğini altını çizen Sürmen, “Kulübümüzün uzun zamandır yaşadığı sportif, idari ve ekonomik sorunlarının son zamanlarda bazı saha içi ve saha dışı olaylar ile geldiği boyuttan kaygı duymamak, Trabzonspor sevdası ile bağdaşmaz. Tüm bu zorluklara rağmen, yapılacak kongre başkanlı ve yöneticiliğe aday olan arkadaşlarımızın istek ve cesaretini takdirle karşılıyoruz. Âmâ tüm camia tarafından dile getirilen ve ortak aklın ürünü olan azami düzeyde birlik ve beraberlik olmadan bu sorunların aşlamasının imkânsız denecek kadar zor oldu” dedi.


BAŞKANLIK MAKAM GETİRİR AMA HUZUR GETİREMEZ

 “Bu düşüncesinin bütün aday arkadaşlarca mutlaka değerlendirmesi gerektiği kanaatindeyiz. Bizim adaylardan beklentimiz camianın bu duyarlılığına ve tavsiyesine kulak vererek çalışmalarını sürdürmesidir. Sadece kongre kazanmaya yönelik çalışmalar, belki makam kazandırır ama Trabzonspor'da hedeflenen sonucu ve huzuru getirmez”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap