SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'da revizyon

Trabzonspor'da revizyon

08 Ekim 2016 Cumartesi - 10:30








Takım başarısız sonuçlar alınca camianın içinden ve dışından haklı olarak çalkantılı sesler gelmeye başladı. Taraftarlar moralmen keskin bıçak gibi olmuş, heyecanla yönetimin ne karar vereceğini bekliyorlar. Yönetim Ersun Yanal’a iki maç daha opsiyon vermiş, içeride Akhisar maçı, dışarıda Galatasaray maçı neticesine göre 'Ersun hoca gitsin veya kalsın' kararı verecek. Trabzonspor’un efsane futbolcuları Bekir Barçın, İlyas Akçay ve A. Kemal Denizci'nin; "Delikanlı olan ortaya çıksın, kim hata yapmış ise hesabını da delikanlı gibi versin" açıklamalarından sonra İstanbul’da toplanan yönetim kurulu 14 kişilik scout ekibi sayısını dokuza düşürdü.

Bu suçlular scout ekibi mi, yönetim mi, yoksa teknik direktör Ersun Yanal mı diyerek racon kesildi. Hata nerede, nasıl düzelir; yanlışın neresinden dönersek takımı toparlarız hesabı içine girildi. Verilen beyanatlara bakılınca bu takıma delikanlı başkan ve yönetimle beraber bir de delikanlı teknik adam aranıyor. Bu durumda aranan özellikleri taşıyan adaylar mevcut ise ortaya çıksınlar. Hodri meydan! Diyelim ki bu özellikleri taşıyan adayları bulduk, geriye dönüldüğünde eski yönetimlerin bıraktıkları borçları kim ödeyecek? Enkaz ortadan nasıl kalkacak? Açıkçası aranan bu özelliklerin hepsini her delikanlıda bir arada bulmak da zor olur. Aday olacakların hem parası olacak hem verecek hem çalışacak hem de delikanlı olacak. Nerede böyle babayiğitler? Trabzonspor’un acele taze kana ihtiyacı var, ilgililere duyurulur! Fakat Erman Toroğlu hocam duymasın! Delikanlı lafına acayip alerjisi vardır.

Duyarsa kalkıp Trabzon’a gelir Bordo-Mavili takıma başkan adayı bile olabilir. Neyse, muhabbeti bırakalım, takımın durumu ortada. Scout ekibinden 5 kişi göndermekle bu iş düzelecekse, ekipten daha çok eleman yollayıp sus payı verileceklere daha büyük pay verilip bu işi biran evvela temizleyelim. Yoksa takım küme düşebilir! Trabzonspor yatanların yeri değil, gol yiyenlerin yeri hiç değil; gol atıp başarı sağlayanların yeridir bilinmeli. Trabzonspor yazboz tahtasına dönüştü, şimdi scout ekibi feshedilip sportif direktör aranmaya başlandı. Scout ekibi mi, yıkım ekibi mi diyelim onun yerine futbol koordinatörlüğü adı altında yeni bir para tuzağı daha Trabzonspor’un başına geleceğe benzer. Milli maç nedeniyle lige verilen aradan faydalanacak olan Ersun hoca, kadroda revizyon yapıp Akhisar Belediyespor karşısına yeni bir 11'le çıkacağından söz etti

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap