SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'da olmamalı

Trabzonspor'da olmamalı

16 Ocak 2015 Cuma - 11:00








Ne olmamalı? Tereddütler, kafa karıştırıcı beyanatlar, bugün denilenin yarın tekzip edilmesi, takımda küskünlükler, yöneticilerin futbolculara karşı bitmez tükenmek bilmeyen kin ve garezleri, yöneticilerin belirsiz yönetim görevleri olmamalı. Neresinden başlayalım?

KİMMİŞ BU ERKAN DENEN ADAM?

Be birader yani, adam futbolcu mu canbaz mı ne belli değil. Elli telden çaldı. Buna yönetim sebep oldu ise kabahat bu herifte değil bizde demek ki. "Yok, beni borsaya değil NATO’ya da bildirseler ben Trabzonspor’da oynamam(!)". Oynama aslanım oynama, eğer bu sözü gerçekten sen yumurtlamış isen oynarsan da namertsin. "Hiçbir adam zorla ava gider mi?" Biz millete bir çuval para verdiğimiz halde oynamıyor da adamı zorla mı Trabzonspor’da oynatacaksınız ne? Gözüm üzerinde, eğer gelirsen benden çekeceğin var. Adım adım seni izleyeceğim. Sana söyleyeyim mi? Vallahi sen bu takımın orta sahasında forma bulacak adam değilsin.

Oynasan da bu takıma on paralık katkın olmaz. Şu bizim Constant'ın veya yöneticilerin bir türlü istemediği (Nedendir bilinmez) Bourceanu'nun yarı klâsında bile değilsin, hele bir türlü affetmedikleri Zeki’nin ayakkabısı bile etmezsin bilesin. Ama bizim yönetici ağabeylerimiz tabii işi çok daha iyi bilirler(!) ayrı konu. Eğer ben de 55 yıldır bu futbol ile yatıp kalkan bir adam isem, senin bu takıma on paralık hayrın olmayacak.

Fakat bilmiyorum kimdir senin yakanı yakaladı bir türlü bırakmıyor. Yok İsveç'e geri dönecekmiş beyzade. Dönsün, delikanlı ise bir daha değil Trabzon'a, Türkiye’ye dahi gelmesin. Oynadığın oyunu da görüyoruz. Eğer adam olsaydı Eskişehirspor bu durumda olmazdı. Bakacağız göreceğiz. Dilerim bu formada futbol oynamazsın, yoksa halin harap. Ben senin yerine Ofspor’dan iki tane senden daha iyi adam bulur bu takımda oynatırım ama bana soran yok tabii. Ayıp valla, kim bu adam ya? 2.250 milyon Euro para veriyorsunuz. Arkadaşlar, bu paraları tarladan mı topluyorsunuz?


GELELİM KALECİ MESELESİNE...

Hocam, Allah aşkın ne olur milleti bilmem ne yerine koyup kafasına torba geçirmeye çalışmayın. Yahu alacağın kaleci kim? Neyin nesi, ne yapmış, başarısı ne? Evet, bizim yedek kaleciler isteneni veremedi(!) amma Allah’ını seversen sen önce savunmana bak. Sen söyle, bu denli bir savunma anlayışı ardından kaleci oynanır mı?

Topu kapan rakip forvet oyuncu, kalecilerimizin burnunun dibinde soluğu alıyor. Bırakın bu har vurup harman savurmayı. Vallahi bu kulübün ayağı bir kayarsa bir daha toparlanamaz. Bu denli kötü bir bütçe ile asla mezardan kalkamaz. İşte Altay, İşte Göztepe, işte Samsunspor, işte Orduspor'un halleri ortada. Etmeyin gitmeyin. Bu takım bu yapı ile bu yıl şampiyon mampiyon olamaz, siz gelin de şu bütçeyi önce toparlayın. N’olur bu kulübü şu adam simsarlarından, esir tüccarlarından kurtarın, vallahi bu millet sizden başka bir şey istemez.

Parayı Afrikalı, Güney Amerikalı canbazlara vereceğinize şu altyapı mantığına bir yön ve önem verin, buradan oyuncu yetiştirmeyi irade ve ilke haline getirin. Bu kulübü başka türlü düze çıkaramaz, düzene koyamazsınız. Size güveniyoruz amma yaptıklarınız bana sanki günübirlik gibi geliyor. Eldekileri modife edin inanın yeter. Yine de bilirsiniz ne bileyim. Bunlar Trabzonspor’da olmamalı be birader yani!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap