SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'da neşeli idman

Trabzonspor'da neşeli idman

17 Temmuz 2012 Salı - 17:27




Trabzonspor'da düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından teknik kadronun oynattığı oyunlar futbolculara neşeli anlar yaşattı.





Trabzonspor, Hollanda'nın Vaals kasabasındaki yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana dinlendirilen Yasin ile izinli olan Emre çıkmadı. Sakatlığı bulunan Aykut ise düz koşu yaptı. Antrenmanın büyük bölümünde takımla birlikte çalışan kaleci Tolga ise çift kale maçta yer almayarak kaleci antrenörü eşliğinde ayrı antrenman yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından teknik kadronun oynattığı oyunlar futbolculara neşeli anlar yaşattı. Dayanıklılık ve çabukluğa dayalı oyunlarda kazanan takımlar büyük sevinç yaşarken, objektiflere de neşeli pozlar verdi. Oyunları kaybeden futbolcular ise arkadaşlarının verdiği kolbastı oynama ve şınav çekme cezalarını yerine getirdi. Antrenmanın son bölümünde ise çift kale maçla taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap