SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor’da liderlik hesapları

Trabzonspor’da liderlik hesapları

11 Eylül 2015 Cuma - 18:00




Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da uzun bir aradan sonra liderlik hesapları yapılmaya b





Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de uzun bir aradan sonra liderlik hesapları yapmaya başladı. Sezona yaptığı flaş transferlerle giren ve teknik direktör Shota Arveladze ile iyi bir hava yakalayan bordo-mavililer liderliğe gözünü dikti. Ligin ilk haftasında evinde Bursaspor'u 1-0, deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 ve son olarak evinde Akhisar Beledilyespor ile 2-2 berabere kalan Karadeniz ekibi 7 puan elde ederken zirveyi ise averajla ezeli rakibi Fenerbahçe'nin gerisinden takip ediyor.14 Eylül Pazartesi günü saat 21.00'de deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan bordo-mavililer, aynı puana sahip olmasına karşın averajla lider durumda olan ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 13 Eylül Pazar günü Kasımpaşaspor ile oynayacağı maçta puan kaybetmesini bekleyecek. Sarı-lacivertli takımın olası puan kaybı yaşaması durumunda ise bordo-mavililer liderlik hesaplarını daha rahat yapacak. Kayserispor deplasmanından 3 puan almanın hesaplarını yapan Karadeniz ekibinde teknik direktör Shota Arveladze ise yakalanan olumlu havanın dağılmaması için oyuncularıyla sürekli bir araya gelerek uyarılarda bulunuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap