SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'da kalıcı olmak istiyorum

Trabzonspor'da kalıcı olmak istiyorum

15 Haziran 2016 Çarşamba - 15:21




Trabzonspor'un genç oyuncusu Yusuf Yazıcı'dan önemli açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor'da geçen sezon A takıma yükselerek ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Yusuf Yazıcı, yeni sezonda çok çalışarak daha iyi yerlere geleceğini söyledi. Çaykur Rizespor maçında 2 gol atıp 2 asist yaparak beğeni kazanan ve Slovakya kampının planlanan kadrosunda yer alan genç oyuncu, geçen sezon A takım formasını giyerek hayalini gerçekleştirdiğini belirtti. Önümüzdeki sezon daha başarılı olmak istediğini ifade eden Yusuf Yazıcı, "Geçen sezonun üstüne koyarak daha iyi yerlere gelmem lazım. İlk 11'de sürekli forma giyen bir futbolcu olmak istiyorum." dedi. Trabzonspor'da forma giymenin müthiş bir duygu olduğunu belirten Yusuf, "Bu formayı bırakmamak için çok çalışacağım. Trabzonspor'da, kalıcı olmak istiyorum. Futbol hayatımın başlangıcında olduğumu biliyorum. Daha çok kat edeceğim yol var. Bize verilen bu fırsatı iyi değerlendireceğim." diye konuştu.

YENİ STAT HEYECANLANDIRIYOR

Yusuf Yazıcı, Akyazı'da yapımını devam eden ve sezonun ilk yarısına yetişmesi planlanan stadın kendilerini heyecanlandırdığını kaydetti. Yeni stadın takıma, camiaya yeni bir heyecan katacağını vurgulayan Yusuf Yazıcı, "O statta oynamak da çok müthiş bir duygu olur. Yeni stat heyecanlandırıyor. İnşallah o günleri görerek Trabzonspor'un bu statta yaşayacağı başarılara katkı sağlarız." ifadesini kullandı.

ŞANSI İYİ KULLANACAĞIZ

Yusuf, kendisinden beklentilerinin farkında olduğunu kaydederek, şöyle konuştu: "Altyapıdaki futbolcu kardeşlerimizin iştahını daha da açmak için o kadronun içinde kalmalıyız ve oynamalıyız. Bize verilen bu şansı iyi kullanacağız. Kendimize güvenimiz var. Camia da bize güvensin. Diğer kardeşlerimiz de inşallah A takıma çıkar ve kendilerini gösterirler. Bu sezon Trabzonspor, yeni stadıyla, taraftarlarıyla inşallah başarılı bir sezon geçirecek. Biz de bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap