SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'da ince hesaplar

Trabzonspor'da ince hesaplar

09 Mayıs 2015 Cumartesi - 10:49




Ligde kalan 5 maçı kazanarak Avrupa kupalarına dördüncü sıradan katılmayı hedefleyen Bordo-Mavili ekipte Teknik Direktör Ersun Yanal, oyuncularının ad





Süper Lig’de son 5 haftaya girilirken Avrupa Ligi hesapları yapan Trabzonspor, puan kayıplarına yarın deplasmanda oynayacağı Rizespor maçını kazanarak ‘dur’ demek amacında. Ligde son 2 maçta 5 puan kaybederek taraftarlarını üzen Bordo-Mavililer, Rizespor maçını yeniden çıkış olarak görüyor. Karadeniz ekibinde Teknik Direktör Ersun Yanal, “Rakibimizi yenip kendimize gelmeliyiz. İşimizi şansa bırakmamalıyız” sözleriyle oyuncularını motive ediyor.

Kazanma arzusunu sahaya yansıtmaları gerektiğini söyleyen Yanal’ın “İlk önce başarıya inanmak gerekiyor. Hedefe ulaşmayı istediğimizde işimiz kolaylaşır. Zorlu bir süreçten geçiyoruz ama bu süreci el birliği ile aşacağız” sözleriyle talebelerini kamçıladığı kaydedildi. Bu arada Avrupa’ya dördüncü sıradan katılmak istediklerini belirten Yanal’ın, “Bu bizim avantajımız olur. Hem daha fazla tatil yaparsınız hem de az ön eleme maçı oynarız” dediği seslendirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap