SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor’da Final-Four gururu

Trabzonspor’da Final-Four gururu

13 Mart 2015 Cuma - 15:19




Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Avrupa arenasında EuroChallenge Cup çeyrek finalinde Rus takımı Avtodor'u 2 maçta da yenerek final-four'a yükselen T





TEK YENİLGİYLE FİNAL-FOUR'A YÜKSELDİ

FIBA EuroChallenge Kupası F Grubu'nda Güssing (Avusturya), Cluj-Napoca (Romanya), Atomerömü (Macaristan) takımlarıyla mücadele eden Trabzonspor Medical Park, gruptaki 6 maçını da kazanıp lider olarak 2'nci tura yükseldi. 2'nci Tur L Grubu'nda Rusya'nın Enisey Krasnoyarsk, Belçika'nın Mons ve Antwerp ekipleriyle eşleşen bordo mavililer, 5 galibiyet ve 1 mağlubiyetle yine lider olarak çeyrek finale yükseldi.

 

Trabzonspor Medical Park, çeyrek finalde de Rusya'nın Avtodor takımını ilk maçta sahasında 94-88, ikinci maçta da deplasmanda 100-73 yenerek final-four'a yükseldi. Bu sezon EuroChallenge Cup'ta oynadığı 14 maçın 13'ünü kazanma başarısı gösteren bordo mavililer, tek yenilgisini 2'nci Tur L Grubu'nda Rusya'nın Enisey takımına karşı deplasmanda aldı.

 


HOPİKOĞLU: "BU HAYALLE YAŞADIK"

 

Kulüp Başkanı Abiş Hopikoğlu, sezon başından bu yana final-four hayaliyle yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:

 

"Türkiye Ligi'ndeki zorlu mücadeleyle birlikte verdiğimiz bu savaşta her takım gibi zaman zaman sendelesek de hiç düşmedik. Ekip olarak sağlam durduk. Bunun ilk ödülünü de final-four'a kalarak aldık. Final-four'a Asıl ödülü ise 24-26 Nisan'da oynanacak  final-four organizasyonunu Trabzon'a aldırmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. Trabzon'a tarihinin ilk Avrupa Kupası'nı getireceğiz."


 

Başkan Abiş Hopikoğlu, ekibine teşekkür ederken de, "Harcadığımız emekleri taraftarımızın huzurunda kaldıracağımızı bir kupayla taçlandırmanın hayalini kuruyoruz" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap