SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor’da ağır işcilik var!

Trabzonspor’da ağır işcilik var!

31 Ağustos 2017 Perşembe - 10:15




Efsane futbolcu Ali Kemal Denizci’den önemli tespitler.





Ali Kemal Denizci, “Takım olamazsanız hangi hedefi belirseniz belirleyin ona ulaşmanız hayalden öteye geçemez. Trabzonspor ne yazık ki hala takım olamamış. Dolayısıyla ilk 3 haftada görüldü ki bu takımda ağır işçilik var” dedi.

PERŞEMBE’NİN GELİŞİ

Trabzonspor’un efsane futbolcusu Ali Kemal Denizci, Bordo-Mavili ekibin ilk 3 haftada ortaya koyduğu performansın gelecek adına kendisine hiç de umut vermediğini söyledi. Göztepe yenilgisini ‘perşembenin gelişi çarşambadan belli olur’ diye yorumlayan Denizci, “İlk haftada Konyaspor maçında ortaya konulan futbol, Fenerbahçe derbisinde ne yaptığını bilmeyen bir oyun sistemi Göztepe yenilgisine zemin hazırladı” diye konuştu.

KAZANMA RUHU YOK!

Göztepespor karşısında Trabzonspor’un ortaya koyduğu futbolun kendisinde büyük bir hayal kırıklığı yarattığını söyleyen efsane oyuncu, “Sahada ne yaptığını bilmeyen, 2 aylık takım karşısında mahkum bir Trabzonspor görmek beni gerçekten yaraladı. Trabzonspor’u sevenler bunu asla hak etmiyor. Böyle sahada gezinip duran, kazanma ruhundan yoksun bir takımın gelecekte nerede olacağını tahmin etmek zor olmasa gerek” dedi.


ARTIK GEÇMİŞ OLSUN!

Bordo-Mavili ekibin takım olamadığını dile getiren Denizci, “Takım olamazsanız hangi hedefi belirseniz belirleyin ona ulaşmanız hayalden öteye olamaz. Trabzonspor ne yazık ki hala takım olamamış. Dolayısıyla ilk 3 haftada görüldü ki bu takımda ağır işçilik var. Teknik Direktör Ersun Yanal iyi bir ustalık gösterir, bu takımı tamir edebilir mi, o da zor görünüyor. Çünkü siz eğer kamp döneminde iyi ustalık gösteremediyseniz artık geçmiş olsun” dedi.

KİMSEYİ ÜZMEYE HAKLARI YOK

Trabzonspor’a gönül verenleri bu kadar kısa sürede küstürmenin kimsenin hakkı olmadığını dile getiren Denizci, “Bu takıma gönül verenler için Trabzonspor denince akan sular durur. Trabzonspor’u yönetenlerin bu insanların duygularıyla oynamaya hakkı yok. İlk 3 haftadaki takımın durumu insanlarda küskünlüğe neden olmuştur. Bu durumdan kurtulmaları için herkes üzerine düşeni yerine getirmeli ama açık söylemek gerekirse ben geleceğe karamsar olarak bakıyorum” dedi.

KENDİ EVİMİZİN İÇİNE BAKALIM!


Trabzonspor’un büyük bir borç altında olduğunu dile getiren Ali Kemal Denizci, “Hala bu durumda milyon euroları sokağa saçmanın yollarını arıyor yönetim. Ben yıllardan beri diyorum, bu yabancı hayranlığından vazgeçelim. Kulübü daha fazla borca sokup günlük başarılar peşinde koşmak Trabzonspor’u kurtarmaz. Bu nedenle kendi evimize bakalım, yetenekleri bulup çıkaralım. Tıpkı Yusuf Yazıcı’da olduğu gibi” diye konuştu.

DAĞLAR KADAR FARK BULUNUYOR

Trabzonspor’un takım olamadığını vurgulayan Denizci, “Trabzonspor’u Ersun Yanal öyle bir kimliğe büründürdü ki baskılı bir futbol yerine, rakip takımı oynatmayarak sonuca gitme eğilimine soktu. Ne yazık ki Trabzonspor büyüklüğüne yakışır bir futbol oynamıyor. Bir bakın yeni oyuncularla inşa edilen Galatasaray’a ya da Beşiktaş’a. Trabzonspor ile aralarında dağlar kadar fark var. Neredeyse Trabzonspor’un büyüklüğü tartışılır duruma geldi. Bu çok acı” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap