SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'a Yusuf Yazıcı piyangosu! Tam 12 milyon euro...

Trabzonspor'a Yusuf Yazıcı piyangosu! Tam 12 milyon euro...

20 Nisan 2021 Salı - 17:40




Trabzonspor, Yusuf Yazıcı'nın Arsenal'a transfer olması durumunda kasasını dolduracak. Lille'in milli yıldızı 60 milyon Euro'dan aşağıya satmaya niyeti yok. Bu da Trabzonspor'un kasasına 12 milyon Euro girmesi demek.





Trabzonspor, 16.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Lille'e gönderdiği Yusuf Yazıcı'dan para kazanmaya devam ediyor. Daha önce ''25 maç oynaması halinde 1 milyon Euro ödenir'' maddesini aktif haline getiren ve bonservis gelirini 17.5 milyon Euro'ya çıkartan Trabzonspor, şimdi de ''bir sonraki satıştan pay'' maddesinden kasasını doldurmaya hazırlanıyor.

Lille'de gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Yusuf Yazıcı'ya Arsenal talip oldu. Lille'in Yusuf Yazıcı'yı 60 milyon Euro'dan aşağı bir bonservis bedeline satması beklenmiyor.

Yusuf Yazıcı'nın 60 milyon Euro'ya Arsenal'a transfer olması durumunda ise Trabzonspor'un kasasına 12 milyon Euro daha girecek.

Beğendim
28
Sevdim
5
Beğenmedim
1
Üzgün
2
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap