SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'a teklif yağıyor!

Trabzonspor'a teklif yağıyor!

02 Ağustos 2012 Perşembe - 14:16




Trabzonspor'da yabancı oyunculara teklif yağıyor. Özellikle Alanzinho, Vittek ve Sapara'nın transfer döneminin gözde oyuncuları olduğu belirtiliyor.





Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yabancı bir forvet ve stoper transferi için çalışmalarını sürdürürken, mevcut yabancı oyuncu sayısında azaltmaya gideceği belli olan Trabzonspor'a teklif yağıyor. Kadrosunda Sol Bamba, Celustka, Cech, Zokora, Colman, Alanzinho, Adrian, Vittek, Henrique, Sapara ve kendisine kulüp bulması istenen Pawel Brozek dahil olmak üzere 11 yabancı oyuncu bulunduran bordo-mavililer, biri forvet diğeri stoper olmak üzere iki yabancı oyuncu daha almak için girişimlerini sürdürüyor. Teknik Direktör Şenol Güneş ve Başkan Sadri Şener'in, kadrodaki yabancı oyuncu sayısını azaltacaklarını açıklamasının ardından bordo-mavili takıma adeta teklif yağıyor. GÖZDE KİRALIK ALANZINHO Trabzonspor'a sezon içinde sözleşme uzatan ancak hazırlık kampında gösterdiği performansla takım içi rekabette geriye düşen Brezilyalı oyuncu Alanzinho, bordo-mavililerde listenin ilk sırasında yer alıyor. Alanzinho için Mersin İdman Yurdu Trabzonspor'a kiralık veya bonservisiyle almak için başvuruda bulundu. Sivasspor'un da menajerler aracılığıyla teklif ilettiği ancak resmi olarak henüz başvuru yapmadığı belirtildi. Teknik Direktör Şenol Güneş'in oyuncu transferi yapılmadan başta Alanzinho olmak üzere hiçbir yabancı oyuncunun gitmesine onay vermediği için bu tekliflerin şimdilik askıya alındığı belirtildi. Sivasspor'un ayrıca bordo-mavililerde bekleneni veremeyen Vittek için de Trabzonspor'a resmi teklif ilettiği, Trabzonspor'un Vittek'e karşılık Murat Akça ve bir miktar para istemesi üzerine görüşmelerin sürdüğü vurgulandı. SAPARA KESİN KALACAK Gaziantepspor'un da Sapara konusunda Trabzonspor'a yaptığı başvurular Teknik Direktör Şenol Güneş engeline takıldı. Geçen yıl kiralık olarak gönderildiği Gaziantepspor'da göze batan bir performans sergileyen Sapara, hazırlık kampının da en başarılı oyuncularından biri oldu. Şenol Güneş'in en önemli kozlarından birisi haline gelen Sapara'nın Serdar Kurtuluş'la takasının gündeme geldiği ancak bu girişimin olumsuz sonuçlandığı öğrenildi. Serdar Kurtuluş konusunda Gaziantepspor'a takassız bir teklif ileten bordo-mavililer, 3.5 milyon euroluk bonservis bedeli istenmesi üzerine bu transferi askıya aldı. Sapara için bir çok Süper Lig kulübünün de teklifte bulunduğu ancak hepsinin reddedildiği belirtildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap