SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor’a oyun hazırlanıyor

Trabzonspor’a oyun hazırlanıyor

26 Ağustos 2016 Cuma - 10:30








Tanklar Suriye’de ilerliyor, Cemaatçiler tutuklanıyor, Rusya ile barış ve Amerika ile yeniden hesaplaşma sürüyor. Tüm bunlar olurken birileri kendini aklamaya çalışıyor. Kim? Aziz Yıldırım! “Fetullah futbola da sızmış, vallahi de masumuz” diyor. Aziz Başkan Tv’de hiç çekinmeden açıklama yapıyor: “Trabzonspor, bizden kupa alamaz.” “Onlar gitsin Galatasaray’ın Avukatı Mehmet Helvacı’ya kaç milyon dolar ödendi? Neden ödendi? Bunun hesabını versinler” diyor. Hacıosmanoğlu’nun mahkemeye taşıdığı avukatlık ücretinden bahsediyor. Bordo mavili camianın değerli üyeleri, Dikkat edilmesi gereken huşu şudur: Devlet ve millet olarak büyük badireler atlattık ancak bu sıkıntılar geçiyor. Şimdi her şey normale dönerken birilerinin aklanmasına izin vermek olmaz. Çünkü Trabzonspor bu şehrin ekonomisidir ve şike olayında hem maddi taleplerden hem de kupadan vazgeçmek mücadeleyi bırakmak demektir. Bu da bize yakışmaz. Bakınız Türkiye artık bir birine kenetleniyor. Karanlık günlerde geride kalacak fakat Trabzonspor camiası kazanılmış haklarını yok mu sayacak? Fenerbahçe Başkanı ve Başkanın Avukatı Şekip Mosturoğlu telefon dinlemelerinde polisin teknik takibine takıldı. Bu kayıtlar ulusal gazetelerde boy boy basıldı. Tarlayı sürdüler mi? Sürdüler. Emre Belözoğlu futbolcu Kaan’a mesaj attı mı? Attı! Sivas’a, Eskişehir’e teşvik primi gitti mi? Gitti. Bal gibi şike var. Bal gibi de ofsayta düştüler! Trabzonspor Başkanı ne yazık ki yanlış yönlendiriliyor. 

Yönetimdeki arkadaşları bir bir istifa ediyor. Zamanında Ziya Doğan’ın içeride şer odakları var dediği sistem devam ediyor. Sayın Usta Trabzonspor’u TV ekranlarında değil TFF nezdinde korumalıdır. Samimi insanlarla, gerçek Trabzonsporlularla bu işler yapılmalıdır. Alt yapı sorumlularından finans direktörlerine kadar görev alanlar para için değil şehir için çalışan adamlar olsun. Ve mahkeme kapılarında vekâlet ücreti ödeyen bir Trabzonspor değil hakkını arayan, bir Trabzonspor olsun! Trabzon lobisinin desteğini küçümseyip tek başına hareket eden değil tekneyi birlikte sırtlayıp birlikte suya indiren bir yönetim olsun. Tekneye yol veren kaptandır ama bir de tekneyi suya indiren adamlar vardır. Sonuç olarak Sayın Başkan, Trabzonspor hakkını aramaktan vazgeçmesin, Fenerbahçe’nin diplomatik oyunlarına teslim olmayalım. Trabzonspor’dan vazgeçmek şehri kaderine terk etmektir. Aziz Başkan’ın siyasi manevralarına fırsat vermeyin. İstanbul hegemonyası basın kanalıyla yine Trabzonspor’a hücum ediyor. Bu durum ekonomik ve sportif prestiji sarsıyor. Derhal önlem alınmalı. Sevgi ve saygıyla...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap