SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'a N'Doye için rakip çıktı!

Trabzonspor'a N'Doye için rakip çıktı!

24 Temmuz 2012 Salı - 16:51




Transferi yılan hikayesine dönen Senegalli forvet oyuncusu Dame N'Doye'ye Lokomotiv Moskova'nın da talip olması, Trazonspor'da sıkıntı yarattı.





Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın ayrılmasının ardından forvetteki boşluğu yıldız bir oyuncuyla doldurmak isterken, başkan Sadri Şener geçen hafta bizzat Danimarka'ya gitti. Başkan Sadri Şener'in temaslarda bulunduğu FC Copenhagen'in Senegalli forveti Dame N'Doye'nin transferinde anlaşma sağlandığı bildirildi, ancak daha sonra şok bir gelişme yaşandı.

 LOKOMOTİV MOSKOVA DA DEVREDE Trabzonspor'un 6.1 milyon Euro bonservis bedeli önerdiği FC Copenhagen Kulübü'ne iddiaya göre Lokomotiv Moskova 7.5 milyon Euro teklif etti. Bu gelişme üzerine bordo-mavililerin bonservis fiyatını yükseltmek istediği, ancak teknik direktör Şenol Güneş'in, "Zaten 6 milyon Euro da yüksek bir bonservis. Daha fazla yükseltmeyin" görüşünü öne sürerek girişime karşı çıktığı belirtildi. Senegal Olimpik Milli Takımı ile Londra Olimpiyatları'nda mücadele edecek N'Doye'nin, takıma katılmasının da en iyi ihtimalle 3 Ağustos'u bulacak olması nedeniyle de tecrübeli teknik adamın transfere soğuk baktığı öğrenildi. UEFA HEYETİ GELİYOR Trabzonspor yarın UEFA heyetini ağırlayacak. Heyet, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan bordo mavililerin maçlarını oynadığı Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda incelemelerde bulunacak. Önceki yıllarda UEFA heyetinden tam not alan stat, bu sezon öncesi tadilata girmiş ve koltuk kapasitesi artırılmıştı. BAMBA VE ZOKORO'YA MİLLİ DAVET Trabzonspor'un Fildişi Sahili'nden 2 oyuncusu Didier Zokora ve Sol Bamba'ya ülkelerinin milli takımından davet geldi. Her 2 futbolcu da Fildişi Sahili'nin 15 Ağustos'ta Rusya ile Moskova'da oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosuna davet edildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap