SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'a gelecek mi?

Trabzonspor'a gelecek mi?

07 Mart 2016 Pazartesi - 11:10




Tarihinin en kötü ve sancılı günlerini yaşayan Trabzonspor'da transfer çalışmaları da başladı.





Scout ekibinin görev başı yapmasıyla birlikte ortada gezen isimler de artmıştı. En son gündeme gelen isim ise Bundesliga 2'de Kaiserslautern forması giyen Norveçli orta saha Ruben Yttergard Jenssen oldu.

Trabzonspor'a gelecek mi?

Ruben Yttergard Jenssen adına menajeri açıklamalarda bulundu. Konyaspor'a da yenilerek bu sezonki felakete bir türlü set çekemeyen Trabzonspor'da yönetim oyuncuları saha içine motive etmek için yoğun çaba harcarken diğer taraftan da transfer için adı geçen isimler için de girişimlerin yapılacağı tahmin ediliyor. 12 kişiden oluşan izleme komitesinin göreve gelmesinden sonra Kaiserslautern'in orta saha oyuncusu Jenssen de gözlem altına altı. Norveçli yıldız için nabız yoklanmaya da başlandı.

Görüşüyoruz

Burak Zihni ile görüşen Kent Karlsen, transfere ilişkin soruları cevapladı. Norveçli oyuncunun şu an sadece takımının başarısı için çalıştığını ifade eden Karlsen, medyada yer alan haberler için ise; 'Spekülasyonlar her zaman olur. Ruben Kaiser'in sözleşmeli oyuncusu ancak kontratı sezon sonunda bitiyor. Yeni sözleşme imzalar mıyız onun cevabını şimdi veremem ancak görüşmelerimiz sürüyor' ifadelerini kullandı. 6 maçta bir skora etki 2013-2015 sezonunda transfer olduğu Alman ekibinde 66 lig maçına çıkan Jenssen, 6 gol ve 5 asist oynadı. Norveçli oyuncu kariyerinde ise 266 karşılaşmada yer alıp 14 gol atıp 28 asist yaptı. Jenssen'in sözleşmesi sezon sonu bitiyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap