SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Zeki Yavru; 'Pereira iyi oynasın ben yedek kalmaya

Zeki Yavru; 'Pereira iyi oynasın ben yedek kalmaya

04 Aralık 2018 Salı - 12:55




Trabzonspor’da bir kesimin tepki, bir kesimin alkış tuttuğu isim Zeki Yavru Karadeniz’e konuştu...





“Müthiş bir hava yakaladık. Rakibin kim olduğu değil bizim yapacaklarımız önemli. Türkiye’de yenemeyeceğimiz takım yok. Yolumuzu uzun elbet ama şampiyonluk neden olmasın?”

34 YAŞINDA AMA DELİKANLI

SON dakika transferiyle yeniden yuvaya dönen Zeki Yavru, son oynanan Kayserispor maçını ve bundan sonra neler olabileceğiyle ilgili duygularını Karadeniz ile paylaştı. Sözlerine, ‘Pereira cezalı değil. 3 sarı kartı oldu. Yayıncı kuruluş hata yaptı” diye başlayan Zeki devamında şöyle konuştu: Pereira 34 yaşına rağmen sahada müthiş mücadele ediyor. Hırslı ve kaybetmeyi sevmiyor. Özellikleri tam bir Trabzonspor’luyu anımsatıyor. O iyi oynasın ben yedek kalmayı sorun etmem.

ÖNÜMÜZDE KİMSE DURAMAZ

TAKIM olarak iyi bir hava yakaladık. İyi oynuyoruz. Arzuluyuz. Herkesi yenecek güce sahibiz. İnşallah bu seri devam eder. Trabzonspor havasını yakaladı mı, karşısında durulmaz. Biz şimdi o noktadayız. Ben de gençlere ve yabancılara ağabeylik yapmaya çalışıyorum. Onların motivasyonunu arttırmak için elimden geleni yapıyorum. Her an oynayacak gibi kendimi hazır tutuyorum. Kale dışında hocam nerede görev verirse orada oynarım. Camia ve taraftar arkamızda durmaya devam etsin.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap