SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yusuf'un o davranışı İngilizleri çok etkiledi!

Yusuf'un o davranışı İngilizleri çok etkiledi!

08 Mayıs 2019 Çarşamba - 18:41




Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı, performansıyla Manchester United'ın görevlendirdiği scoutu mest etti.





Pazartesi akşam Yusuf Yazıcı’yı izleyen Manchester United scoutı sadece genç yıldızın yeteneklerine değil adamlığına da hayran kaldı... Türk kulüplerinin aksine yabancı kulüpler transfer edecekleri oyuncuların tüm özelliklerini yakından inceliyor.

Yusuf’u uzun süredir takip eden Manchester United’ın Kayserispor maçını izleyen scoutının özellikle Yusuf’un kucağında engelli bir gençle sahaya çıkmasından çok etkilendiği bildirildi. Manchester United scoutının uzun uzun maç notları ve Yusuf’un istatistiklerinin arasında davranışa dikkat çekmesi akıllarda kaldı.

İngilizler, Yusuf Yazıcı'da Ronaldo ışığı gördü

Yusuf Yazıcı’nın Manchester United tarafından izlenmesi İngiltere’de de günün konusu oldu… Trabzonspor’un genç yıldızı şans eseri keşfedilen Cristiano Ronaldo ie kıyaslandı. Ronaldo’nun da kimse tanımazken Alex Ferguson tarafından alındığı ve bir futbol makinesine dönüştüğü hatırlatıldı. United’ın scoutlarının Yusuf’ta aynı ışığı gördükleri, sadece futbolcu yetenekleri ile değil üniversite eğitimine devam etmesi, yakışıklılığı ve alçakgönüllüğü ile de öne çıktığı belirtildi. 

Yusuf Yazıcı: Transfer görüşmeleri sezon sonunda


Bu arada Yusuf Yazıcı maçtan sonra yerel Haber 61’e transferiyle ilgili olarak, ''attığım golü de biricik anneme hediye ediyorum. Buraya gelmemde çok emeği var. Lig daha bitmedi o nedenle transfer görüşmeleri sezon sonunda olacak şeyler'' diye cevapladı.

Ünal Karaman ise dev ekiplerin Yusuf Yazıcı ile Abdülkadir’i izlemesine, ''Oyuncularımızın değerli olmasından tabiki mutluluk duyarız. Arkadaşlarımız daha genç ve şu an hedefi olan bir kulübüz'' ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap