SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yusuf'un neden yedek?

Yusuf'un neden yedek?

27 Şubat 2018 Salı - 10:31




Rıza Çalımbay, Yusuf'un neden yedek kaldığını Lucescu'ya anlattı.





Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Pazar akşam derbiyi milli takımlar teknik direktörü Mircea Lucescu ile beraber izledi...

İkilinin gündemi bordo-mavililerin yükselen yıldızları Abdülkadir Ömür ile Yusuf Yazıcı oldu. Çalımbay, Abdülkadir’in milli takımda olmaya hakkettiğini anlattı. Yusuf’taki düşüş için, ''aslında bir düşüş yok. Sadece üzerinde çok fazla baskı var. Yedek kalmasının nedeni kötü olması değil. Baskı'' sözlerini kullandı.

Çalımbay'dan Beşiktaşlı taraftarlara tepki

Bu arada Vodafone Arena’daki maçın bitiminde ilginç bir olay yaşandı.. siyah-beyazlı taraftarlar eski kaptanları Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay’a, ''hocam haftaya canımızı yakma'' diye sözlerine, gülerek karşılık verdi. Bir başka taraftarın ise, ''hocam yap bize bir kıyak” sözlerine ise, ''çok ayıp. Bir Beşiktaş taraftarına yakışıyor mu?'' diye cevap verdi. Çalımbay’ın bu sözleri siyah-beyazlı taraftarlardan alkış aldı.

Kaynak: Fotospor


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap