SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > YUSUF’U YUHALAMAK İHANETTİR!

YUSUF’U YUHALAMAK İHANETTİR!

22 Şubat 2018 Perşembe - 08:00




Trabzonspor Tarafftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt genç oyuncuya sahip çıktı.





Söğüt, “Yusuf’ların yetişmesi için bunca mücadele verilirken, alt yapıdan ‘niye oyuncu gelmiyor’ diye vahlanırken böylesine bir yeteneğin bir iki maçta performans düşüklüğü nedeniyle  yuhalamak akıl tutulmasıdır” dedi

YÜKÜ AĞIR

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt Başakşehir maçında Yusuf Yazıcı’nın kendini bilmez seyirciler tarafından yuhalanmasını şiddetle kınadıklarını dile getirdi.  “Yusuf Trabzon’un öz evladıdır. Yeteneği  de tartışılmazdır” diyen Söğüt, “Yaşının çok genç olmasına rağmen sırtına büyük yük yüklenmiş.  Bu süreçte yükün ağırlığı altında kalıp arada performans düşüklüğü olabilir. Bunu fırsat bilip Yusuf’u yuhalamak bu şehre, bu takıma ihanettir. Yusufların yetişmesi için bunca mücadele verilirken,  alt yapıdan niye oyuncu gelmiyor diye vahlanırken böylesine bir yeteneğin bir iki maçta performans düşüklüğü nedeniyle yuhalamak tam bir akıl tutulmasıdır” dedi.

ARTISI DAHİ YOKTU

Trabzonspor yönetiminin kendi öz değerlerine sahip çıkamadığını vurgulayan Söğüt, “25 yaşında yıllık 300 bin Euro’ya oynayan Yusuf Erdoğan’ı gönderip yerine yıllığı 2 milyon Euroluk Bongondo ve Volkan Şen’i alıp hiç faydalanamazsın. Mustafa Yumlu’yu gönderirsin yerine onlarca transfer yaparsın ondan iyisi çıkmaz. Zeki Yavru’yu elden çıkarırsın yerine aldığın ondan fazlalığı dahi olmaz. Trabzonspor tabii ki bir Dünya kulübüdür. Yerlisi de yabancısı da olacaktır” dedi.


SAHİP ÇIKMALIYIZ

Söğüt sözlerini şöyle sürdürdü:  “Formayı kim hak ediyorsa o alacaktır. Ama Trabzonspor’umuzun bu ekonomik sıkıntılı dönemlerinde alacaklarını hiç sıkıntı etmeyip, mahkeme kapılarında süründürmeyecek,  yedek kaldıkları zaman kulübe ihanet etmeyecek futbolcularımıza da sahip çıkmak Trabzonsporluların en aslı görevlerinden birisidir. Bugün Abdülkadir ve Yusuf Yazıcı’ya sonuna kadar sahip çıkacağız ki alttan gelen genç kardeşlerimizin hem önü açılsın, hemde şevki kırılmasın. “

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap