SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yusuf'a psikolojik destek veriyoruz

Yusuf'a psikolojik destek veriyoruz

17 Ekim 2018 Çarşamba - 11:28




Genç yıldızın mentörü Burak Uçar Karadeniz'e özel açıklamalar yaptı.





Geçtiğimiz sezonun flaş ismi Yusuf Yazıcı’nın yerinde bu sezon deyim yerindeyse yeller esiyor. Peki Yusuf’a ne oldu da performansı böylesine düştü? Kafası neden bu kadar karışık? Tüm merak edilen soruları Yusuf’un mentörü Burak Uçar’a yönelttik. İşte o açıklamalar: Yusuf çok iyi bir sezon geçirdi. Doğal olarak da bu sezon beklentiler yükseldi. Aslında geçtiğimiz yıldan daha kötü değil. Ancak çıta yükselince sanki düşüşteymiş gibi algılanıyor.

ABİLERİ DE YARDIMCI OLUYOR

Kötü olduğu yönündeki haberler de Yusuf’u etkiliyor. Bunun muhasebesini yapıyor ve kafasında kuruyor. Yerinde oynayan oyuncular da bu sezon iyi. Biz Yusuf’un toparlaması için gereken çalışmaları yapıyoruz. Hem psikolojik desteklerle terapi yapıyoruz hem de yapması gerekenleri anlatıyoruz. Takımdaki abileri de onunla çok ilgileniyor. Trabzonsporlu taraftarlar endişelenmesin. Yusuf en kısa zamanda iyi olacak ve beklentilere cevap verecektir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap