SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yusuf Yazıcı transferinde kritik saatler!

Yusuf Yazıcı transferinde kritik saatler!

19 Temmuz 2019 Cuma - 09:26




Lille, Yusuf için 15 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 15 pay teklif etti. Bordo-mavililer, 20 milyon euro artı yüzde 20 istedi. Fransızlar cevap vermedi ancak Yusuf gitmek için bastırıyor. Yılan hikayesine dönen transferde her an her şey olabilir.





Trabzonspor bir yandan kadrosunu güçlendirmek için yoğun mesai harcarken, bir yandan da Yusuf Yazıcı polemiğini yönetmeye çalışıyor. Bordo-mavililer, 22 yaşındaki oyuncuyu en az bir sene daha takımda tutmak isterken Yusuf, Avrupa hayali nedeniyle Lille’e gitmek için bastırıyor.
 
Fransız temsilcisi de transferde ısrarcı davranınca, yönetim katı tutumundan vazgeçti. Lacivert-kırmızılıların 15 milyon euro artı bir sonraki satıştan yüzde 15 pay teklifini reddeden Başkan Ahmet Ağaoğlu, Lille’den 20 milyon euro artı yüzde 20 pay istedi.
 
Yanıt bekleniyor



 
Fransız ekibi bu öneriye henüz cevap vermedi. Ancak Yusuf’un da gitmek için bordo-mavili yönetime baskı yaptığı kaydedildi. Yusuf’un durumuna göre transfer politikası izleyecek olan Ahmet Ağaoğlu ve ekibi, bu transfer sürecinin bir an önce netliğe kavuşmasını hedefliyor. Bu doğrultuda Lille’den gelecek yanıt bekleniyor.
 
Ağaoğlu: Yusuf gitmekte ısrarcı
 



Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yusuf’un geleceği hakkında konuştu.
 
Genç oyuncunun, Avrupa hayali olduğunu vurgulayan Fırtına’nın patronu, “Yusuf’un kafasında Avrupa’da oynamak var. Kendisine seneye gitmesi yönünde teklif yaptık fakat oyuncu gitmek istediğini ısrarla söyleyince yapacak bir şey kalmadı. Lille’den gelen teklif ise bizim beklentilerimizi karşılamadı. Transfer şuanda askıda” dedi.(Fanatik)
Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap