SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yusuf Yazıcı oynadı, Trabzonspor kazandı

Yusuf Yazıcı oynadı, Trabzonspor kazandı

22 Aralık 2019 Pazar - 09:25




Monaco, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in formasını giydiği Lille'i 5-1 mağlup etti. Ancak bu maç Trabzonspor için farklı bir anlam ifade ediyor. Yusuf, bu maçla birlikte Fransız ekibinde toplam 25 maçta görev aldığı için Trabzonspor’a 1 Milyon Euro daha ödeyecek.





Fransa Ligue 1'de 19. hafta maçında Monaco ile Lille karşı karşıya geldi. Mücadelenin 13. dakikasında Victor Osimhen ile öne geçen Lille, 23. dakikada Gelson Martins'in golüne engel olamadı ve skora denge geldi. Monaco, Keita Balde'nin 29. dakikada kaydettiği golle öne geçti. Wissam Ben Yedder, 53 ve 65. dakikalarda kaydettiği gollerle skoru 4-1'e getirdi. Son sözü 90. dakikada Kamil Glik söyledi ve Monaco, Lille'i 5-1 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte Lille 31 puanda kaldı. Monaco'nun puanı ise 28 oldu. Lille'de Zeki Çelik 90, Yusuf Yazıcı 51 dakika sahada kaldı.
 Öte yandan Trabzonspor'un sezon başında 16.5 milyon euro'ya Lille'e sattığı Yusuf Yazıcı, Monaco karşılaşmasıyla birlikte Fransız ekibinde 25. maçına çıktı. Böylelikle Trabzonspor sözleşmede yer alan madde gereği Lille’den Yusuf için 1 Milyon Euro daha alacak. 

 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap