SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yusuf Yazıcı Liverpool'a koşuyor!

Yusuf Yazıcı Liverpool'a koşuyor!

Karadeniz Özel

25 Nisan 2019 Perşembe - 20:00




Barcelona’nın Abdülkadir Ömür için onay verdiği haberini okuyucularına ilk kez duyuran gazeteniz Karadeniz büyük bir bombayı daha patlatıyor:





Başkan Ahmet Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı için Real Sociedad ve Cardiff’ten resmi teklif aldıklarını duyurdu ancak Trabzonspor’un genç yıldızı İngiltere’nin dev takımına çok yakın. Yusuf’u izleyen Liverpool scout ekibinin tam not verdiği öğrenildi...

ÖMÜR’DEN SONRA YAZICI

TRABZONSPOR’UN genç yetenekleri Avrupa’da paylaşılamıyor. Geçtiğimiz sezondan bu yana Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı’yı yakın takibe alan dev kulüpler, bordo-mavili takımın yıldızlarını özel olarak izlemeye almışlardı. Bu yakın takipler karşılığını bulmaya başladı. İspanyol devi Barcelona’nın scout ekibi, Abdülkadir için olumlu görüş bildirmiş, Karadeniz de bunu manşetine taşımıştı. Bu kez gündemdeki isim Yusuf Yazıcı oldu.




MİLLİ SAYISI İNGİLTERE İÇİN UYGUN

GENÇ yıldıza birçok takım talip olurken, en istekli takımın İngiliz devi Liverpool olduğu ortaya çıktı. Ada ekibinin, Yusuf Yazıcı’yı sezon başından bu yana özel olarak izlettiği ve gelen raporların olumlu olduğu öğrenildi. Yusuf Yazıcı’nın İngiltere’de futbol oynamak için milli sayısının yeterli olması Liverpool’un genç yeteneğe olan ilgisini daha da arttırdı. Aldığımız bilgilere göre, Liverpool heyeti önümüzdeki günlerde Yusuf için gelecek.




AĞAOĞLU, 40 MİLYON EURO DEDİ

İSTANBUL’DA başkan Ahmet Ağaoğlu ve başkan yardımcıları Mehmet Yiğit Alp ve Ertuğrul Doğan ile görüşecek olan İngiliz heyeti, Yusuf’un bonservisi için pazarlık masasına oturacak. Ağaoğlu önceki gün TRT Spor’da katıldığı programda Yusuf için 40 milyon Euro isteyeceklerini dile getirmişti. Bize gelen bilgilere göre, Liverpool, Trabzonspor’un genç yıldızı için 25 milyon Euro vermeye hazır. Fiyatta anlaşma sağlanırsa Yusuf, Ada yolcusu olacak.

Haber: Osman BAŞKIR
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap